- 31,888
- 13,783
- 113
Puahaha sana qelsn kardo bu guponFutbol da şansım yok. Villarreal a 1.5 alt dedik 90+6 da penaltı oldu 🤣
Ekli dosyalar
-
189.2 KB Görüntüleme: 16
Puahaha sana qelsn kardo bu guponFutbol da şansım yok. Villarreal a 1.5 alt dedik 90+6 da penaltı oldu 🤣
Kırmızı kartlı takımdan gol yedikerFutbol da şansım yok. Villarreal a 1.5 alt dedik 90+6 da penaltı oldu 🤣
Sağol knk 😎🏀Tebrikler kardeşim
Ohooo o daha cook var dplmaz inDaha 600 K var limit
Neden öyle yav limit mi azPayfixin mk ben
Bende diyorum neden yattıPuahaha sana qelsn kardo bu gupon
Gold olduğu halde bu ay erken doldurdumOhooo o daha cook var dplmaz in
Ş
Neden öyle yav limit mi az
Bu saatte yakında açık eczane yokAvmigran ic
Bende payfizten çıkıcak yavaş yavaş çok güncelleme oluyor bu aralarGold olduğu halde bu ay erken doldurdum
Zarar yoktur inşallah o zaman bugünFutbol da şansım yok. Villarreal a 1.5 alt dedik 90+6 da penaltı oldu 🤣
Aslında qelmesi lazmdi nasi oldu ? Demekki senin oynadiqinin tersini oynama zamanı qelmis😆Bende diyorum neden yattı
Doktorlukta varAvmigran ic
Bende de Migren var knk her gün 1 tane avmigran alıyorumBu saatte yakında açık eczane yok
Oralette kesioda ismarlayan bi babayiqit yok
Payco ve parazula varken artık kullanmam büyük ihtimalleBende payfizten çıkıcak yavaş yavaş çok güncelleme oluyor bu aralar
Bende diyorum neden yattı
[/QUOT
Buyrun efendim yemek sepetinden funda ben nasil yatdimci olabilirim acabaAslında qelmesi lazmdi nasi oldu ? Demekki senin oynadiqinin tersini oynama zamanı qelmis😆
Funda bizim eve qelsene pul koleksiyonumu qostercem hepsi çok deqerlidirBuyrun efendim yemek sepetinden funda ben nasil yatdimci olabilirim acaba
Sende tam Afgan tipi var la AkramYok afrikaliyim aslen
@Penaltı ile aynı kabileden
Efendim oyle bi hizmetimiz yoktur malesefFunda bizim eve qelsene pul koleksiyonumu qostercem hepsi çok deqerlidir
İlaca karşıyım doqal iyileşmeyi seviiom bı çay demliiom şıp die kesilioBende de Migren var knk her gün 1 tane avmigran alıyorum
Yav qulum her yerde çaktırma su afrikali oldumuzu demedimmi sana bak bida etiket atmm saaSende tam Afgan tipi var la Akram