- 7,336
- 1,525
- 113
Vaz gectim 1 hafta ban varmis 😂😂Sen bilirsin
Vaz gectim 1 hafta ban varmis 😂😂Sen bilirsin
Kendileri dünden snra hiç quven vermedi bize teşekkürler değerlendirme içinFatih bey yanıltmazz
Her insanin iniş çıkışı olur dun Fatih in çöküş doniydi şimdi yükselisKendileri dünden snra hiç quven vermedi bize teşekkürler değerlendirme için
@Fterim1905
Son 10k kredi çekip dedeye girdikten sonra benim sıfatı nudeGüvenlik nedenu ile isim veremiyoruz nude atabiliriz isterseniz🍆🍆
Hayattaki şansımız yeminle yaHayatımda ilk defa 250x attı dede o da 25 kuruşa denk geldi mk
Dost şans ya bazen 500x atiyor 25.kurusaHayatımda ilk defa 250x attı dede o da 25 kuruşa denk geldi mk
Çekim gelince ulasacagm aklımdaki kişilereDaha hiç kullanmadım deniycem.mutlaka mesaj kutumuz seNLENİr mi acaba dersin hocam_
Maho aqamiz adamın dibidir candir canHer insanin iniş çıkışı olur dun Fatih in çöküş doniydi şimdi yükselis
Terbiyesiz ahlaksiz 😁Son 10k kredi çekip dedeye girdikten sonra benim sıfatı nude
Tamamdir çok teşekkür ederiz simdidenÇekim gelince ulasacagm aklımdaki kişilere
Ne var patlasa idi 10 tane taç 😪Hayatımda ilk defa 250x attı dede o da 25 kuruşa denk geldi mk
Maho agami abi sizin birbirinize hitaplariniza bayıldım krallarMaho aqamiz adamın dibidir candir can
İnsan aklındakiyle yaşar yanındaki ile ölür dostÇekim gelince ulasacagm aklımdaki kişilere
Dost şakasina yapiyorum yaTerbiyesiz ahlaksiz 😁
Mükemmel olurduNe var patlasa idi 10 tane taç 😪
Biraz daha yana doqru ikizler qoruncek şekilde qelirse deqerlendirir qerekli müşteri yönlendirmesi ypip 10 k yi odemenne yardmci oluruz iyi qecelerSon 10k kredi çekip dedeye girdikten sonra benim sıfatı nude
Biz elde mizrak totiste yaprakla qezioduk
Türkiye'ye qeldik celikten don yptirmak zorunda kaldık demi
@Penaltı afqanli tostum
Unlu düşünür Gedsonn beyİnsan aklındakiyle yaşar yanındaki ile ölür dost
Tekrardan kazancın daim olsun dost🤗Çekim gelince ulasacagm aklımdaki kişilere