- 31,888
- 13,783
- 113
Aqam koviyirmsn der yok derim 😆Maho agami abi sizin birbirinize hitaplariniza bayıldım krallar
Aqam koviyirmsn der yok derim 😆Maho agami abi sizin birbirinize hitaplariniza bayıldım krallar
Yeter da park karsıdaAqam koviyirmsn der yok derim 😆
Yav bırak pen7 bu işleri totisde kıllar kendiliqinden dokuluoNeşe dolu adamsin la Akram hiç birşeyi takmiyon bu gamsızlıkla hiç yaşlanman sen
Seni kovanin ekmek teknesi batsın diyorum bendeAqam koviyirmsn der yok derim 😆
Malesef ikizim yok tekiz var birini kestirip satmak zorunda kaldım dedeme girmek iöinBiraz daha yana doqru ikizler qoruncek şekilde qelirse deqerlendirir qerekli müşteri yönlendirmesi ypip 10 k yi odemenne yardmci oluruz iyi qeceler
Ok koş hadi salıncak boşalmis ben bosalirsam boqulun bbYeter da park karsıda
Farketmez tek dişi kalmış canafar die açarızMalesef ikizim yok tekiz var birini kestirip satmak zorunda kaldım dedeme girmek iöin
Yapma be gardaşOk koş hadi salıncak boşalmis ben bosalirsam boqulun bb
Allah iyi demez 🙄Seni kovanin ekmek teknesi batsın diyorum bende
Sana bile kötü şeyler demiyosa bize hic bir şey demez kralAllah iyi demez 🙄
Allah benm belamı vermişSana bile kötü şeyler demiyosa bize hic bir şey demez kral
Adamsın senAllah benm belamı vermiş
🙄
Gulsem mi ağlasam mi ne belası be sapasaglamsin kankamAllah benm belamı vermiş
🙄
Eyv kral cansın😍Adamsın sen
Benimkinide demin verdi yogurt doldurdum tabaga gelirken takildim kafa gettiAllah benm belamı vermiş
🙄
Smdi qidip celik donu satcamGulsem mi ağlasam mi ne belası be sapasaglamsin kankam
Dusunmen yeter kardes sansin daim olsun.umarim sikintisiz oder siteÇekim gelince ulasacagm aklımdaki kişilere
Kalan kısım saqlamsa sizi uyqun hafif hasar kayıtsız ticari die ilan acabilirz efendm tesekkürlerBenimkinide demin verdi yogurt doldurdum tabaga gelirken takildim kafa getti
Kuru kuru teşekkür kabul etmiyoruz Ekrem beyKendileri dünden snra hiç quven vermedi bize teşekkürler değerlendirme için
@Fterim1905
2yi 5 görüyom şuandaKalan kısım saqlamsa sizi uyqun hafif hasar kayıtsız ticari die ilan acabilirz efendm tesekkürler