- 14,405
- 4,743
- 113
DiyorsunFarketmez tek dişi kalmış canafar die açarız
DiyorsunFarketmez tek dişi kalmış canafar die açarız
Yoqurtlasak olmazmı ? HocamKuru kuru teşekkür kabul etmiyoruz Ekrem bey
Celik don varsa yedegi vardırutlaka çünkü bu baticakSmdi qidip celik donu satcam
Rulette 31 bascam
Obur donlarla nası qezeriz die düsünüom
Çekimin sağ salim gelsin gerisi önemli değil reis şansın daim olsunÇekim gelince ulasacagm aklımdaki kişilere
Skntı etmezler aqızla kuyruk sokumda sıkıntı yoksa 🙄2yi 5 görüyom şuanda
Hizmette sınır yok kardpDiyorsun
Neşesi bol olsun bırak dost yazar musait olunca@VECNA hocam orda miyiz
Bir diqeri @Penaltı oda smdi qece maclarına pen6 oynuyacakCelik don varsa yedegi vardırutlaka çünkü bu baticak
Yapıyor mu öyle fantaziler biri vardi kimdi basket maçına betaberlikten para kazaniyorum diyorduBir diqeri @Penaltı oda smdi qece maclarına pen6 oynuyacak
Yok ya Gameofbet gün sonu freespin eklemiş@VECNA hocam orda miyiz kalan bakiyeyle slotta takılıyoruz sanırım
Bizim don gideli çok oldu akramBir diqeri @Penaltı oda smdi qece maclarına pen6 oynuyacak
Aga penalti die bizi sokar kaleye😂Yapıyor mu öyle fantaziler biri vardi kimdi basket maçına betaberlikten para kazaniyorum diyordu
O da güzel gameofbet bonkor olmaya başladı eskiden berbattıYok ya Gameofbet gün sonu freespin eklemiş
Bekliyor daha ikisi de hem betkolik hem UltrabettÇekimin sağ salim gelsin gerisi önemli değil reis şansın daim olsun
Hain tostBizim don gideli çok oldu akram
Bir kere çekim yaptık limiti düşürmüşlet basketbol daO da güzel gameofbet bonkor olmaya başladı eskiden berbattı
Betlolik bilmem de ultra biraz gecikebiliyodu ama gönderir tabiBekliyor daha ikisi de hem betkolik hem Ultrabett
Hayali ihracaatöıs odaYapıyor mu öyle fantaziler biri vardi kimdi basket maçına betaberlikten para kazaniyorum diyordu