- 7,336
- 1,525
- 113
Reis emir ver basım bürolarını😃😂Sıkıntı yok bekleriz
Reis emir ver basım bürolarını😃😂Sıkıntı yok bekleriz
Azerbaycandalar reis biliyorum adresi ben 😂Reis emir ver basım bürolarını😃😂
Evet hep böyleler hizli yatirmazlar ama güzel site ya bonusumu kesmedi yıllardır helal olsunSıkıntı yok bekleriz
Valla elimde oyuncak patlayan 1silah var yiyosalar ses etsinlerAzerbaycandalar reis biliyorum adresi ben 😂
Bak fazla oynama patlarValla elimde oyuncak patlayan 1silah var yiyosalar ses etsinler
Valla patlasin isterki bu iş cigrından cıkti yola cikacam simdi antepden azerbeycana yayanBak fazla oynama patlar
EvetDost hemen h3m3n her betco aybi
Bizi de alValla patlasin isterki bu iş cigrından cıkti yola cikacam simdi antepden azerbeycana yayan
2021 den kalma konular reis bayadir öyle şeyler denk getiremiyozLink bekliyorum acilen bakmak istiyorum
Bulunmaz o zaman zor2021 den kalma konular reis bayadir öyle şeyler denk getiremiyoz
Rast gele😂Uyuklamak üzereyim
Aynı bekliyor işleme de alınmadıSimdi bekleki cekim gelsin.isleme alindimi bari @VECNA
Bunlar bir tik böyle olsun geç olsun güç olmasın diyelimmAynı bekliyor işleme de alınmadı
Cok gerici bi durum.2 fa aciktir umarim degilse acmani siddetle oneririm.pek yuklu deil ama bize gore yuklu para simdi picin biri hesabi patlatir para yalan olur benim basima 4 5 kez geldiAynı bekliyor işleme de alınmadı
DoğruBunlar bir tik böyle olsun geç olsun güç olmasın diyelimm
Açık sıkıntı yokCok gerici bi durum.2 fa aciktir umarim degilse acmani siddetle oneririm.pek yuklu deil ama bize gore yuklu para simdi picin biri hesabi patlatir para yalan olur benim basima 4 5 kez geldi