- 14,404
- 4,743
- 113
Tahmin yapabilirmiyim reis gelme saatini 🙂Aynı bekliyor işleme de alınmadı
Tahmin yapabilirmiyim reis gelme saatini 🙂Aynı bekliyor işleme de alınmadı
TabiiTahmin yapabilirmiyim reis gelme saatini 🙂
Dost para gelsindr bekleme kolay yeterki ugrastirmasinlarAçık sıkıntı yok
Bir 2fa yı asamiyorlar yakinda onu da kirarlar var yaAçık sıkıntı yok
Saat 3.26da para gelir
Bence 2.48Saat 3.26da para gelir
Bence o biraz zor gibi ama tabi teknoloji geliştiBir 2fa yı asamiyorlar yakinda onu da kirarlar var ya
Beklemek işin kolay yanıDost para gelsindr bekleme kolay yeterki ugrastirmasinlar
Ben tahmin ettim sadeceBence 2.48
Önemli olan iradene sahip çıkmak. Oynamamak aç Ordan bir cennet mahallesi izle 😂Beklemek işin kolay yanı
👍💸Saat 3.26da para gelir
02.02
Bize kalırsa şifreyi de bulup hesabınıza girmeleri zor ama her seyo yapabiliyorlar anlamsız bir şekilde ama tabi 2fa cok güvenli şuanBence o biraz zor gibi ama tabi teknoloji gelişti
Yok ya oynamam ben daha Gameofbet te haftalık kayıp bonusu alacağız 🤪Önemli olan iradene sahip çıkmak. Oynamamak aç Ordan bir cennet mahallesi izle 😂
Banane bizde ettikBen tahmin ettim sadece
Oraydi hallet reis😁Yok ya oynamam ben daha Gameofbet te haftalık kayıp bonusu alacağız 🤪
Tabi psikolojisi daha cok bozulsun kralÖnemli olan iradene sahip çıkmak. Oynamamak aç Ordan bir cennet mahallesi izle 😂
Hadi bakalım bol şanslar reisYok ya oynamam ben daha Gameofbet te haftalık kayıp bonusu alacağız 🤪
Senij eski nick neydi ben hci hatirlamiyorum seni ama bu ara cok gormeye basladimYok ya oynamam ben daha Gameofbet te haftalık kayıp bonusu alacağız 🤪
Bizim mahalle aşşaki mahalle sizin mahalle yukarı ki mahalleeeTabi psikolojisi daha cok bozulsun kral