- 7,336
- 1,525
- 113
Adama bulaşma ora getirme beniBirazmi bu bildiqin nitekli dolandiricilik
Adama bulaşma ora getirme beniBirazmi bu bildiqin nitekli dolandiricilik
Yoh tobe zaten çekim benm hesaba qeldi için ödül falan istemem qelen mani ile 31 e bascam qelirse saqlam daqitcak qelmesse herkese benden 🍆Ne alakası var eko senelerdir burdayız gözümüze değmiştir hatırladık kankayım diyerek ne ima ediyorsun şimdi ödülün biri benim diyorsun anladım he tamam
Bak arubada şuan güzel bir maç var takımın ismi hoşuma gitti 1 bak derim GERÇEK KOYARİYoh tobe zaten çekim benm hesaba qeldi için ödül falan istemem qelen mani ile 31 e bascam qelirse saqlam daqitcak qelmesse herkese benden 🍆
Ulan 31 ne alakaYoh tobe zaten çekim benm hesaba qeldi için ödül falan istemem qelen mani ile 31 e bascam qelirse saqlam daqitcak qelmesse herkese benden 🍆
Zort tmm apicim en büyük kabaayi sizsiniz stajer mafylar siziAdama bulaşma ora getirme beni
Yok tam 31 e bascam qelmezse yokBak arubada şuan güzel bir maç var takımın ismi hoşuma gitti 1 bak derim GERÇEK KOYARİ
Senden ogreniyoruz malaesefZort tmm apicim en büyük kabaayi sizsiniz stajer mafylar sizi
Sen 11 e bas rengini belli etYok tam 31 e bascam qelmezse yok
Uykumu qetiriion da konulu film izliyip uyumak istemiyorumSenden ogreniyoruz malaesef
Film onerebilirimUykumu qetiriion da konulu film izliyip uyumak istemiyorum
Bizim Renqimiz belliSen 11 e bas rengini belli et
Neyse oradaki inceyi anlamadin cahilliqine veriom uzaa🥱😆😆Film onerebilirim
Yanıyosun fuaat abee😂😂Bizim Renqimiz belli
Siyah Beyaz devammmm
Ne ara 31 bin msj yazdın laArkabaq olmasin da tost önemli deqil
Yıllardır forumdaym 7/24 aktifim bu arada pasifler yazmasın 😆😆
Kanka dedimiz adam kim çıktı bilmiok🙄
İnan şuanda koll bekliom sinerjimi emdin ypma yazık olur ikimize bu aşkın sonu yokYanıyosun fuaat abee😂😂
Ne alaksı var ben gayet herseyi anliyorum sen rahat ol eko🤔Neyse oradaki inceyi anlamadin cahilliqine veriom uzaa🥱😆😆
Ya aksındır ya kara gerisini söylememBizim Renqimiz belli
Siyah Beyaz devammmm
Söndürün sarkisını bilirmisin😂İnan şuanda koll bekliom sinerjimi emdin ypma yazık olur ikimize bu aşkın sonu yok
Mesaj ödülü var mi halaNe ara 31 bin msj yazdın la
Pasifmi sandin breee aktifiz Diok harbi farkında deqilim ama bu 31 msj sayısı hiç uğurlu qelmedi tez zamanda kurtulcamNe ara 31 bin msj yazdın la