- 9,193
- 4,001
- 113
Cenk Ergün inşallah napolinin İtalya da olduğunu biliyordur 😄😄😄
Takımdakı kaosu dusunemıyorum gelırsebu adam gelırse İcardı yı gozden cıkarmıslar bellı
Ne hayali canım twitter a gir bak bakalım maaş o biz ödeyecez adamın zaten napoli oynatmayı düşünmuor tamamen kiraliık alcaz 1 yıl fırsat transferi olur şuan anlaşmışlar tabi masaya biri otursa bilemeö ama italya liginden kimseye vermiyrlarHayallere bak aga 🤣
batsın aw gssi banane RecoTakımdakı kaosu dusunemıyorum gelırse
Verin ak verilir bu adama zaten icardi o kadar aliyodurAnlaşma tamam 9-10 milyon maş biz ödeyecekmişiz napoli kabul etmiş italyaya uçmuşlar bile
Sanane olabılırde banane dıyemıyorum novacımbatsın aw gssi banane Reco
Boşverelim onları şimdi. Şu transfer bi gerçekleşsin varya..Sara iyi topçu bence 10 üzerinden 7-8 verir her maç sana ortasahada. Ama 10 bekleyemezsin henüz.
hocam lukaku'u bu adamı conte kadro dışı bıraktı diye çektiler zaten. ya bosu bosuna 6 ay maaş ödeyeceklerdi yada kiralayacaklardı avrupa kapandı. araplar da girmemiş. şansa bala denk getirmiş bizimkiler.Napoli mallığı derim yani oraya lukaku çektin diye hangi takım olursa olsun şu adam yollanır mı
Sakatlandi o bitti pili onun immobile gelinceTakımdakı kaosu dusunemıyorum gelırse
Kerem aktürkoğlu benfica yolunda 11m teklifVerin ak verilir bu adama zaten icardi o kadar aliyodur
valla orası senı ılgılendırıyor Recocum Herkeze 10 verın maasSanane olabılırde banane dıyemıyorum novacım
Şansa bala onu da beceremez bizimkiler merak etme 🤣hocam lukaku'u bu adamı conte kadro dışı bıraktı diye çektiler zaten. ya bosu bosuna 6 ay maaş ödeyeceklerdi yada kiralayacaklardı avrupa kapandı. araplar da girmemiş. şansa bala denk getirmiş bizimkiler.
Sorun forvette deıl okanda yonetım sacıyoda sacıyo duzgun solbek sagbek yok hala forvete para verıyokvalla orası senı ılgılendırıyor Recocum Herkeze 10 verın maas
Oyuncu 3 ay sahalardan uzak zaten kardeş. Alavere var bu transfer işinde bilgin olsunSon 1 saattir hade lan öyle şey olur mu diyordum şimdi Fabrizio Romano da girdi haberi. 1 sene kiralık GS'ye geliyormuş. Sadece şaşkınım inanılmaz harbiden.
Ekli dosyayı görüntüle 609955
osimene verelır ama sımdı acık konusmak gerekırse lavuk saglam forvette Gsde oyle 2 cı adam olmaz Reco bu adam gelırse hep 11 de oynamak ıster tatava yapanada cıkarır gosterırSorun forvette deıl okanda yonetım sacıyoda sacıyo duzgun solbek sagbek yok hala forvete para verıyok
Aga bu adam Drogba Sneijder değil. İcardi hiç değil. Bu adam prime OSİMHEN