Bence yunus akgunle takas ederiz 🤣 kerem fazla gelirKerem'in yerine de seneye kvaradonayı alır mıyız la? 🤣 @MaximLestienne
sezon sonu osimhen'i bonservisiyle istemeye gidince napoli başkanıKerem'in yerine de seneye kvaradonayı alır mıyız la? 🤣 @MaximLestienne
Osimhen gelmeden o çocuğu kovun hemen 11 numaralı formayı hazırlayın Drogba efekti yaratır bak bu demedi demeBence yunus akgunle takas ederiz 🤣 kerem fazla gelir
100 m piyasa değeri olan oyuncuyu salataspora verecek değiller.Oyuncu 3 ay sahalardan uzak zaten kardeş. Alavere var bu transfer işinde bilgin olsun
3 ay sahalardan uzak mı kim verdi bu bilgiyi napoli sağlık heyeti mi imzayı atsın milli ara sonrası baslar oynamayaOyuncu 3 ay sahalardan uzak zaten kardeş. Alavere var bu transfer işinde bilgin olsun
O kadar para var mı la bizde varsa şimdiden satın alma opsiyonunu ekleyip alalım 😅sezon sonu osimhen'i bonservisiyle istemeye gidince napoli başkanı
Drogba effect bambaşka bence yaOsimhen gelmeden o çocuğu kovun hemen 11 numaralı formayı hazırlayın Drogba efekti yaratır bak bu demedi deme
Sende benim payımı ver bende cebe indirimBu menajer tam bir para avcısı biliyosun dimi? Bu kiralama gerçekleşirse en aşağı 5m Euro cebe indirir bu
Çelsiye gitmesi bekleniyormuş hatta geleceğin Drogbası falan diyorlarmış ben bilmem 😄Drogba effect bambaşka bence ya
Buzau 0Sende benim payımı ver bende cebe indirim
Bizim carruscaya da Maradona diyorlardı 🤣Çelsiye gitmesi bekleniyormuş hatta geleceğin Drogbası falan diyorlarmış ben bilmem 😄
dedi bitiriciliği 10 üstünden 5 olan ennesry'e 20m euro bayılan takımın taraftarıİtalyada napolinin tesislerinin önünde kokoreç işi yapan arkadaş var şimdi onu aradım osimhen şimdiden İstanbul da söğüş dükkanı için 2-3 yer bakıyor dedi
Güncellll
Kıskanma kardeşimdedi bitiriciliği 10 üstünden 5 olan ennesry'e 20m euro bayılan takımın taraftarı
Osımen gelırse pp degısırmı dostdedi bitiriciliği 10 üstünden 5 olan ennesry'e 20m euro bayılan takımın taraftarı
Bir köy takımı messi için teklif yapmıştı sonra mahkemelik olmuştu öyle bir şey hatırlıyom başımıza gelmesin aman 🤣ahaha yok la para olduğundan değil gsmiz sever böyle trolleri şu şekil
Ekli dosyayı görüntüle 609984