Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Xchief 100 Usdt Deneme Bonusu Yatırımsız Forex

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
88
28
dost kyc onaylandı senin dediğin uygulamayı indirdim 100 dolar eklenemdi sanırım.burdaki.demo.hesap bi yardımcı olurmusunEkli dosyayı görüntüle 642937Ekli dosyayı görüntüle 642937Ekli dosyayı görüntüle 642938
Dost bu çok felkaet karışık bişey xchief e gir sol üste üç çizgiye baş my accounts de open a trandig account de orda mt4 classic hesabı aç sonra trading accounts var aynı yerde ona bas hesap numaran görünür 7 haneli zaten hesap açınca şifre olusturuyorsun hesap numaran ile şifreni meta tradere gir

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,471
4,263
113
Dost bu çok felkaet karışık bişey xchief e gir sol üste üç çizgiye baş my accounts de open a trandig account de orda mt4 classic hesabı aç sonra trading accounts var aynı yerde ona bas hesap numaran görünür 7 haneli zaten hesap açınca şifre olusturuyorsun hesap numaran ile şifreni meta tradere gir
dost hesap açtım dediğini yaptim ama demo hesap görünüyor bende bonus yok ayrıca elislemler de boş

Dangers75

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
3
3
100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
Teşekkürler arkadaşım gayet açık bir şekilde izah etmişsin.

zf4226

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
0
1
Buradaki işlem degigin ne islemi kardesım bıseyler alıyorsun satıyorsun öylemi

beybileyt66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
234
88
28
Her bir lot işlem açtığınızda 10 ila 20 dolar arası zararla başlatıyor ona göre islme acin onaylanırsa sağlam bı işlem yakaladınız digerilerini kolay yapabilirsiniz