- 7,471
- 4,263
- 113
dost bana eklemmedi kyc omaylandiBen şimdi işlem açtım 30 lota ege ulaşıp çekim verirsem sonucunu paylaşırım ona göre davranın
dost bana eklemmedi kyc omaylandiBen şimdi işlem açtım 30 lota ege ulaşıp çekim verirsem sonucunu paylaşırım ona göre davranın
Dost bu çok felkaet karışık bişey xchief e gir sol üste üç çizgiye baş my accounts de open a trandig account de orda mt4 classic hesabı aç sonra trading accounts var aynı yerde ona bas hesap numaran görünür 7 haneli zaten hesap açınca şifre olusturuyorsun hesap numaran ile şifreni meta tradere girdost kyc onaylandı senin dediğin uygulamayı indirdim 100 dolar eklenemdi sanırım.burdaki.demo.hesap bi yardımcı olurmusunEkli dosyayı görüntüle 642937Ekli dosyayı görüntüle 642937Ekli dosyayı görüntüle 642938
Ve sen ne ara 600 dolar yaptındost kyc onaylandı senin dediğin uygulamayı indirdim 100 dolar eklenemdi sanırım.burdaki.demo.hesap bi yardımcı olurmusunEkli dosyayı görüntüle 642937Ekli dosyayı görüntüle 642937Ekli dosyayı görüntüle 642938
dost yaparım bende o demo hesabimiVe sen ne ara 600 dolar yaptın
dost hesap açtım dediğini yaptim ama demo hesap görünüyor bende bonus yok ayrıca elislemler de boşDost bu çok felkaet karışık bişey xchief e gir sol üste üç çizgiye baş my accounts de open a trandig account de orda mt4 classic hesabı aç sonra trading accounts var aynı yerde ona bas hesap numaran görünür 7 haneli zaten hesap açınca şifre olusturuyorsun hesap numaran ile şifreni meta tradere gir
Demo değil kral meta tradere giriş yapmak isterde orda hesap seçimi var mt4 classic I sec hesap numaranı bide şifreni girdost hesap açtım dediğini yaptim ama demo hesap görünüyor bende bonus yok ayrıca elislemler de boş
öyle yaptım dost bence daha bonus eklenmediBide bonuses diyorya orda no deposit bonusu sec
Teşekkürler arkadaşım gayet açık bir şekilde izah etmişsin.100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
100$ Para Yatırmadan Bonus
<i>Para Yatırmadan Bonus </i> – Burada xChief'te, kaydolduğunuzda size para yatırmadan 100$ ücretsiz bonus veriyoruz. Bu, şirketin hizmetlerini denemenize ve seçtiğiniz işlem stratejisini test etmenize olanak tanır. Hesap doğrulaması başarıyla tamamlandıktan sonra, xChief mobil uygulamasından...www.xchief.com
Ben hesabımı hazır hale getirdim. Kyc onaylanmasını bekliyorum. Yalnız bu bonus ses te herhangi bir isaretleme yapmadım.Teşekkürler arkadaşım gayet açık bir şekilde izah etmişsin.
KYC onaylaninca 100 dolar otomatik veriliyor zaten orda transfer ederbilirsinBen hesabımı hazır hale getirdim. Kyc onaylanmasını bekliyorum. Yalnız bu bonus ses te herhangi bir isaretleme yapmadım.
çok onaylanmadı daha inşallah onaylanırKYC onaylaninca 100 dolar otomatik veriliyor zaten orda transfer ederbilirsin
gün içinde 9-18 arasi onaylama yapiyorlarmisKYC onaylaninca 100 dolar otomatik veriliyor zaten orda transfer ederbilirsin
Doğrudurgün içinde 9-18 arasi onaylama yapiyorlarmis
tebrik ederim reis100 usd çektim teşekkürler
Helal olsun100 usd çektim teşekkürler