- 6,086
- 5,361
- 113
kupon gelirse sana vallahi çekilişssiz göndereceğim kardeşimAnkarada mı yaşıyorsun bende ankaradayım
kupon gelirse sana vallahi çekilişssiz göndereceğim kardeşimAnkarada mı yaşıyorsun bende ankaradayım
Hangi kupon reis valla ben sıkıntıdan kuponu atlamışım galibakupon gelirse sana vallahi çekilişssiz göndereceğim kardeşim
Reis gelince bulaşalım üstümdeki cenabetligi atma taktığı verankaralıyım ama yalovada yaşıyorum @Furk67
3. sayfadaHangi kupon reis valla ben sıkıntıdan kuponu atlamışım galiba
sen zonguldaklısın sanırım 67 ondanmı ?Reis gelince bulaşalım üstümdeki cenabetligi atma taktığı ver
Aynen reis Zonguldaklıyım Ankarada huzur evinde çalışıyorumsen zonguldaklısın sanırım 67 ondanmı ?
Nöbetteyim bi stres bi stres yeminle o yüzden roller çekilişer kovaladım çıksın diye kaç kere 20 kişi içinden bile çıkmadımsen zonguldaklısın sanırım 67 ondanmı ?
Canseverden duman olum şarkısını yolluyorum bol sanş reisbeyler kasada 25 tl bıraktım bu kupon gelirse 2 arkadaşa 15 er tl cigara parası atalım uyuyalim iadesiz 3.5 üst olursa
Ekli dosyayı görüntüle 83444
Knk city nin yaptıgını gördün müAllah yardımcın olsun abi
ereğlide kaldım 7 sene kardeşim fener sahasında az maç yapmadık zamanında sizin ordaAynen reis Zonguldaklıyım Ankarada huzur evinde çalışıyorum
Bende baya yaptım orda reis süper amatörde falan oynadım bende a takımda yaşım hala futbola müsait ama torpilim yok işteereğlide kaldım 7 sene kardeşim fener sahasında az maç yapmadık zamanında sizin orda
Bal ligine çıkacaktık köy takımı diye hakemler eledi bizi takır takır yanlış kararlar verdilerereğlide kaldım 7 sene kardeşim fener sahasında az maç yapmadık zamanında sizin orda
Dalıom ha cıgarasıx koyma benı reısbaşladı bakalım maç ne olcak
kupon gelmezse sarmaya devamDalıom ha cıgarasıx koyma benı reıs
Benim kütük ereğli dedeler köyüereğlide kaldım 7 sene kardeşim fener sahasında az maç yapmadık zamanında sizin orda
Sarmaya gerek kalmaz umarımkupon gelmezse sarmaya devam