Gelir inşallah dua etmeye korkuyorum ters teper diyekupon gelmezse sarmaya devam
Gelir inşallah dua etmeye korkuyorum ters teper diyekupon gelmezse sarmaya devam
bu kardeşde bizdenBenim kütük ereğli dedeler köyü
Sen uyu az haber ederık sanaGelir inşallah dua etmeye korkuyorum ters teper diye
Bende Çaycumalıyımbu kardeşde bizden
bak ya nasıl garantiye alıyor kuponu ulaaa reco sen varyaSen uyu az haber ederık sana
Ben 5kyı 3 saatte çöp ettimDün bu saatte 1 k çktm 5 e kdr geri vrdm deliriyorum
Gelirseee çekilişsiz kuralsız dedin reis unutmadımbak ya nasıl garantiye alıyor kuponu ulaaa reco sen varya
35kyı 4 elde geri verdim zamanında700 ü rulette 5.5 k yaptım gözüm doymadı 3 elde geri verdm 2 hafta önce
sana demiyorumki ben recoya diyorumGelirseee çekilişsiz kuralsız dedin reis unutmadım
Bu oyunda amacın ne reis veya hedefin35kyı 4 elde geri verdim zamanında
Yok reis onu biliyorum ben farklı birşey dedim ama ona cevap olarak şey etmişimsana demiyorumki ben recoya diyorum
50kda bırakmak reis taksit taksit de olsa cekip hesapta 50k parayı görmekBu oyunda amacın ne reis veya hedefin
Umarım görürsün50kda bırakmak reis taksit taksit de olsa cekip hesapta 50k parayı görmek
Aslında durmayı bilsem çok rahat görürüm ama bende durmak yok nefis açUmarım görürsün
Her spor bransına dalıon sen hep ondnaAslında durmayı bilsem çok rahat görürüm ama bende durmak yok nefis aç
Reis rullete düşük girmek istemem sporlada çok rahat yaparım 10tlyi 2 saatte 3k yaptık kafam eserse kasa basıp basıp 10 kuponda alırım 1,50 ormanlardan o parayı ama bekleme sabır yok bendeHer spor bransına dalıon sen hep ondna