Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı xmen7772 / Yok Böyle Bişey Ya Valla

ayhanbalik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,024
376
83
KArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikide
Sıkıntı yok evde çocuk da bakıyoruz her saniye yazamıyorum ama problem değil sans parasıdır Erhan alsın ha o ha ben

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
KArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikide
tamam beyler hadi cuma bugün kalpler kırılmasın sevmem bu işleri

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Arkadaşlar @xmne7772 kişileri cikarirmisin dedi bende çıkardım bastan sona olan sonradan gelen akardaslarimi ellemedim gerisi abide kimse darilmasin :)

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
bi arkadaş bana jeton ıd atsın ona atacağım 140 tl 6 kişiye atsın ne dediysek o söz ağızdan 1 kere çıkar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Benim yerime erhani alabilirsin sıkıntı yok
oo Ayha
Bizim dayımla aramızda olmaz öyle şeyler
Biz listede olmak için değil
Dayım kazanınca bizde sevindiğimiz için takip ediyoruz :)
payfix id: 12345...

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
önce şu işi çözelim berkay ile jeton papara takası yapabilecek varmı arkadaşlar