- 47,002
- 51,213
- 113
Çözdüm reis dusunmen yeterroll yapmadık ya ooo roll yapsak para bana kalır beyler sen işini çözdünmü bana onu söyle
Çözdüm reis dusunmen yeterroll yapmadık ya ooo roll yapsak para bana kalır beyler sen işini çözdünmü bana onu söyle
a.s. kardeşim nasılsın halin keyfin yerinde miooo baba sultan s.a
Sıkıntı yok evde çocuk da bakıyoruz her saniye yazamıyorum ama problem değil sans parasıdır Erhan alsın ha o ha benKArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikide
Kendimi yanlış ifade edip kırdıysamda kalbini özür dilerim arkadaşımSıkıntı yok yeni üyeyim ben
tamam beyler hadi cuma bugün kalpler kırılmasın sevmem bu işleriKArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikide
Yok ya kalp kırma falan herkes kendince haklı saygılı olalım yeter güzelce uyarmislartamam beyler hadi cuma bugün kalpler kırılmasın sevmem bu işleri
Yok estağfurullahKendimi yanlış ifade edip kırdıysamda kalbini özür dilerim arkadaşım
Atayım abi istersenbi arkadaş bana jeton ıd atsın ona atacağım 140 tl 6 kişiye atsın ne dediysek o söz ağızdan 1 kere çıkar
abi bende jeton yokbi arkadaş bana jeton ıd atsın ona atacağım 140 tl 6 kişiye atsın ne dediysek o söz ağızdan 1 kere çıkar
Kim atsın abi ben atayım mıbi arkadaş bana jeton ıd atsın ona atacağım 140 tl 6 kişiye atsın ne dediysek o söz ağızdan 1 kere çıkar
oo AyhaBenim yerime erhani alabilirsin sıkıntı yok
Bizim dayımla aramızda olmaz öyle şeylerKArdeşim yazma değil mesele 3 gol oluyor sadece en sonunda gol yazıp kayıplarda olman doğru değil bence.Çünkü Erhan gerçekten takipte kalıp saniyesinde ilk yazan kişiydi hep.Ben bunu söylemek istedim gerisi sizlerin taktiri tabikide
Balık kardeşim gönlü güzel Bi insana benziyorsun aktif takıl en kısa zamanda 500 olur sunYok ya kalp kırma falan herkes kendince haklı saygılı olalım yeter güzelce uyarmislar
Sende kazanırsın ins kazanansin herkes ya yeter kayiplaroo Ayha
Bizim dayımla aramızda olmaz öyle şeyler
Biz listede olmak için değil
Dayım kazanınca bizde sevindiğimiz için takip ediyoruz
payfix id: 12345...
91364860 yolla dağıtımı yapayım abibi arkadaş bana jeton ıd atsın ona atacağım 140 tl 6 kişiye atsın ne dediysek o söz ağızdan 1 kere çıkar
Abim dur dur 120 TL aticaksin 140 atmabi arkadaş bana jeton ıd atsın ona atacağım 140 tl 6 kişiye atsın ne dediysek o söz ağızdan 1 kere çıkar
Sağol kanka idare eder seni sormalıa.s. kardeşim nasılsın halin keyfin yerinde mi