90+4 kiev 90+5 belarus 90+6 elizabeth ruhu saad olsun87 Şam 88 beyrut 89 sofya 90 londra 90+1 paris 90+2 köln 90+3 moskova
Atakum ne pahali yer yahu istanbul kadar pahali87 Kavak 88 Atakum
Sonu tekerlekli sandalyede felçli olmaz inş dostdeniz baykal gibi skandala ugrattılar baıkalı da bu yonetımler baykalları sevmıyo
Adam yorgunsa uyuyakalmis olabilir uyanınca sürpriz olur işte adamaUyudunmu @yagunay
1250 ile artık niyet cekilmezBana yolladı toplu 1250 olarak
Karıya gidicem yarın
Herkese aynısını yapıyor sonra da ben deneedım sadece diyor Göndermeyince de tavır yapıyorBanada benzerlerini yapti hatta daha beterlerini yapmisti.huysuz biri belli bana bi,ac defa sans parasi atmisti toplamda 80 lirami ne ona dedimki bana payfix verparam olunca geri atayim kac kez istedim vermedi sonra muhabbeti kesrim cok uslupsuz konusuyordu, biraz zaman gecdi bayagi kalabalik bi konuya geldi ben sana soyle para attim boyle para attim basladi bidi bidiya dedim payfixyaz atayim kac kex dedim yine diyorum dedim bu seferde istemez sadakam olsun dedi tahrik edici konustu konustu gitti bikac gun sonra gelip bnden 50 lira istedi param yokdu veremedim kufurlu konstu gitti.ben istesem o zaman banlatirdim ama kendi hakine biraktim aonu belliydi
Kâfir cehapedeniz baykal gibi skandala ugrattılar baıkalı da bu yonetımler baykalları sevmıyo
Knk uyuyakaldın sandık bizde😀😀Bonanzaya daldım rollü unuttum pardon mac bakıyırum
Hadi bakalım dost ordada kazandin umarimBonanzaya daldım rollü unuttum pardon mac bakıyırum
eee Memleketin en elit yeri olsun o kadarAtakum ne pahali yer yahu istanbul kadar pahali
1 tanede basket alsan zevkli olurBonanzaya daldım rollü unuttum pardon mac bakıyırum
İnşallah fazla dalmadin o oyun çok namussuz hele alkollüyken pert eder adamiBonanzaya daldım rollü unuttum pardon mac bakıyırum
Bol şanslarBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
Bol şans çıkar cikarBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
Yok ya bonanza musluklar kapalı 500lük olduk ordaHadi bakalım dost ordada kazandin umarim