- 88,054
- 47,878
- 113
Mantikli hol sans.kalanida bi baskete sallada sayalim beBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
Mantikli hol sans.kalanida bi baskete sallada sayalim beBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
Bende 96ya yazacaktım londrayı dost90+4 kiev 90+5 belarus 90+6 elizabeth ruhu saad olsun
valla az öncekı mac ilk yar 2gol cıktı macda öyle bitti inşallah cıkar bunda daBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
dost 100 lıra bozugun ustune yattın bızımKâfir cehape
Altın gününe döndü bura 🤣🤣🤣bu forum banlananı 2 dk da harcıyo aw ıyı adamdı yazık oldu denılenı gormedık daha
Dost sen banlan sanada aynısını deriz eyvallahimiz yok kimseyebu forum banlananı 2 dk da harcıyo aw ıyı adamdı yazık oldu denılenı gormedık daha
Zevkine oynuyorum bonanzayı ya asla hırs yapmam slotta cok cabuk eritiyo kasayıİnşallah fazla dalmadin o oyun çok namussuz hele alkollüyken pert eder adami
biz anlarız dost bızden bı sey kacmazBende 96ya yazacaktım londrayı dost
Sonra ince mesajı herkes anlamaz diyip vazgeçtim
Olur olur ev kendi sahasında çok açık oynuyor rakım avantajı var bayaBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
Herkes Hak ettiğini yaşar dostbu forum banlananı 2 dk da harcıyo aw ıyı adamdı yazık oldu denılenı gormedık daha
Ben yüz k olsun üç kırmızı tuborg içeyim 90 klik spin alırım o kadar bağımlısıyım 🤣🤣🤣🤣Zevkine oynuyorum bonanzayı ya asla hırs yapmam slotta cok cabuk eritiyo kasayı
Valla samsun kadar kendini oven memleket gormedim ben.tekkekoye giristede tarihin dogdugu kent falan yaziyordu bakdim bakdim tarih falan goremedimeee Memleketin en elit yeri olsun o kadar
Big bass Bonanza en iyisi en zevklisi canım sıkılınca 100 lira atıp 50 kuruştan oynuyorumZevkine oynuyorum bonanzayı ya asla hırs yapmam slotta cok cabuk eritiyo kasayı
ben banlanmam dost dokunulmazlıgım var ne badıreler atlattık kımler gıttı bız burdayızDost sen banlan sanada aynısını deriz eyvallahimiz yok kimseye
Tekkeköy ün içinde kaldıysan göremezsin Tarihi yerler yukarlarda ova daValla samsun kadar kendini oven memleket gormedim ben.tekkekoye giristede tarihin dogdugu kent falan yaziyordu bakdim bakdim tarih falan goremedim
Deplasman bjr ev de bir saplasin işleri neBu macta ilk yarı 2 gol cıkar diye düşünüyorum. Limitten dolayı kasa basamadık
Bravo dost yine yanıltmadınbiz anlarız dost bızden bı sey kacmaz
Benim dostuma nasıl öyle diyeceksiniz cesedini cignemeniz lazimDost sen banlan sanada aynısını deriz eyvallahimiz yok kimseye