- 88,056
- 47,878
- 113
Yaw atlasa at neden ugrasiyorsun.sikinti varmi atlasla ilgili payfix cekimi 2 dkyi gecmiyorYa vbette bi kupom var 1 mac ertelendi sonuclanmadı o yuzden yatırmıyom oraya şimdilik
Yaw atlasa at neden ugrasiyorsun.sikinti varmi atlasla ilgili payfix cekimi 2 dkyi gecmiyorYa vbette bi kupom var 1 mac ertelendi sonuclanmadı o yuzden yatırmıyom oraya şimdilik
Yok dost anında ödüyor valla bir sürü çekim varAman yok orası ödemede sıkıntı çıkarır bence
Etkilemezki cekebilirsin açıkta kupon varsa eğer kayıp bonusu diyosan atlasbete at yüzde 20 anındaYa vbette bi kupom var 1 mac ertelendi sonuclanmadı o yuzden yatırmıyom oraya şimdilik
Şikayet okumuştum bı kaç tane ondanYok dost anında ödüyor valla bir sürü çekim var
Limitliymis abiYaw atlasa at neden ugrasiyorsun.sikinti varmi atlasla ilgili payfix cekimi 2 dkyi gecmiyor
Hadi bakalım bol sansRotabete attım birazsan ilk kupon geliyor
Ok bro.la limit yemek nasil bisey hic yasamadim daha 😁😁Limitliymis abi
Ok bol sansRotabete attım birazsan ilk kupon geliyor
Hep kaybediyor ya biz bize limit atamazlar bizim gibisini nerden bulacaklarOk bro.la limit yemek nasil bisey hic yasamadim daha 😁😁
Kazanınca anlarsınOk bro.la limit yemek nasil bisey hic yasamadim daha 😁😁
limit yiyen adamın cekılıste rollıngte ne ısı var abiOk bro.la limit yemek nasil bisey hic yasamadim daha 😁😁
Cok aktifmissin ama sende.tum forum seni taniyor 😁 ayrica sen @erhanbey22 ve @Umutks41 i tanimiyorsun bellikiAranızda en eski üye benim sanırım
Kumarbaz adamin hali hep ayni bugun bu ark dagitim yapiyor saolsun ama yarin gelip cakilise katilabilir 😁limit yiyen adamın cekılıste rollıngte ne ısı var abi
umutks41 in dogum gunu bugun 15 yasını doldurdu 16dan gun aldıCok aktifmissin ama sende.tum forum seni taniyor 😁 ayrica sen @erhanbey22 ve @Umutks41 i tanimiyorsun belliki