fatma aliyeyi harcadın 2dk da dostZaten atmışsın atacağını kimse kırılmaz darılmaz darilan da yol alsın boşver para için 50 lirayla napcaz bı maça atacaz gidecek zaten maksat zaman gecsin
fatma aliyeyi harcadın 2dk da dostZaten atmışsın atacağını kimse kırılmaz darılmaz darilan da yol alsın boşver para için 50 lirayla napcaz bı maça atacaz gidecek zaten maksat zaman gecsin
Ev atar belki suprizBol sans.dep agir favoriydi umarim ilk yari atamaz
Dost direkt secsenede oluyor beğenip kaçan niye kazansınBu arada kazanırsak çekiliş olcak arkadaslar lütfen ilk mesajı begenin 5 kişi de ben secince cok masraflı oluyomus
Benim mesaj sayısı yetmiyor sanırımBu arada kazanırsak çekiliş olcak arkadaslar lütfen ilk mesajı begenin 5 kişi de ben secince cok masraflı oluyomus
Bol şansSööyle bi kupon aldık bol şanslar
EvetBenim mesaj sayısı yetmiyor sanırım
Dayan ev sahibiSööyle bi kupon aldık bol şanslar
Arjantin ligi Dr başlamışNeyse bi hedefe ulasalım da ayarlarız o zaman ben secerim zor kısmı bi atlatalım
Ahmet gecen sene ayni boyle bi gece takiliyorum forumda biri bana 35 lira atti ve ben o 35 lirayi osloya atip 570 cektim bets10dan 100de100 bonsum vardi 500 lira onu aldim hata edip ruletde cevirmeye kalkdim cevrimi 90 katmis yani 90 k 😁😁 ama cevirdim 10k cekdim ve ordan oraya ata ata 100k para girdi cikdi oldu kasama.en az 10k dagitim yaptim 2.3 gunde 30k borc odedim kendime tlfn aldim 1 hafta boyunca ocak hic yanmadi hep disardan soledim vs vs yani demem oki 50 lira deyip gecme sans isi hic belli olmuyorhatta umuta sans parasi atmistim 50mi 100mu hatirlamiyorum oda gidip betpuana 30lirami ne armisti 3kya yakin para cekmistiZaten atmışsın atacağını kimse kırılmaz darılmaz darilan da yol alsın boşver para için 50 lirayla napcaz bı maça atacaz gidecek zaten maksat zaman gecsin