- 88,054
- 47,878
- 113
Safagi kac kaldi la ha geldi ha gelecek heralde.asil askerlik geldikten sonra basliyor haberi yok 😁umutks41 in dogum gunu bugun 15 yasını doldurdu 16dan gun aldı
Safagi kac kaldi la ha geldi ha gelecek heralde.asil askerlik geldikten sonra basliyor haberi yok 😁umutks41 in dogum gunu bugun 15 yasını doldurdu 16dan gun aldı
erhanbey herkesı tokatlıyo bu sıra ayagını denk al dostBence bu foruma girme şartı erhanbeyi tanımak olmalı 🤣🤣🤣
yalan atıyodur o gelmıstır askerdeyım ayagına koparıyo mılletıSafagi kac kaldi la ha geldi ha gelecek heralde.asil askerlik geldikten sonra basliyor haberi yok 😁
Sahtekar umut yasi 29 gozukuyor profilde 😁😁umutks41 in dogum gunu bugun 15 yasını doldurdu 16dan gun aldı
Tokatlanacak biseymiz kalmadı dost su zenci ocağı alırsak gotumuzu kollarizerhanbey herkesı tokatlıyo bu sıra ayagını denk al dost
14 dost sayıyoruz :dSafagi kac kaldi la ha geldi ha gelecek heralde.asil askerlik geldikten sonra basliyor haberi yok 😁
O bende her zaman asker muamelesi goruyor zaten oldumu ondan esirgemem oda oldumu bnden esirgemiyor benceyalan atıyodur o gelmıstır askerdeyım ayagına koparıyo mılletı
Dost çekilişe gerek yok sen seç rollerde rolü yapan seçiyor eski uyesinBu arada kazanırsak çekiliş olcak arkadaslar lütfen ilk mesajı begenin 5 kişi de ben secince cok masraflı oluyomus
Bol şanssSööyle bi kupon aldık bol şanslar
Bol şanslarSööyle bi kupon aldık bol şanslar
İşte sıkıntı ben secince herkese atıyom kıyamıyom kimseye o yuzden cekilişDost çekilişe gerek yok sen seç rollerde rolü yapan seçiyor eski uyesin
Hahahhaha dedik sana ama dinlemedinki.sana yemin ederim burda 2 k ile roll actim hedef 5 k idi lanet olasi gonlumuz bol ya dagitimi yaltim bi bakdim ana para bile kalmamis bana 😁😁 bn tecrubeli olarak sana dedim yapma diye ama dinlemedin artik aende tecrubelisin 😁😁Bu arada kazanırsak çekiliş olcak arkadaslar lütfen ilk mesajı begenin 5 kişi de ben secince cok masraflı oluyomus
Nerden tanıyımCok aktifmissin ama sende.tum forum seni taniyor 😁 ayrica sen @erhanbey22 ve @Umutks41 i tanimiyorsun belliki
Zaten atmışsın atacağını kimse kırılmaz darılmaz darilan da yol alsın boşver para için 50 lirayla napcaz bı maça atacaz gidecek zaten maksat zaman gecsinİşte sıkıntı ben secince herkese atıyom kıyamıyom kimseye o yuzden cekiliş
Bol sans.dep agir favoriydi umarim ilk yari atamazSööyle bi kupon aldık bol şanslar