Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Yalnız Olmak Mı ? Evli Olmak Mı ? Hangisi ?

Hangisi ?

• Yalnız Olup 10.000 TL Maaş Almak

Kullanılan: 257 62.2%
  • Evli Olup 6000 TL Maaş Almak

Kullanılan: 156 37.8%

• Kullanılan toplam oy
    413

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Evli olup 6 bin alan yok ki ulkede hocam o yuzden bekar olup 10 k diyorum

vayarkadas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
306
112
43
Daimon kardeş 3 lira sorun olmaz diye şey yaptım ama. Ciddi bir para değil hatta para değil ama gelgelelim lazım

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Abi evli değilim ama evlilikten çok bi kız çocuğum olmasını istiyorum.Evlilik insana düzende getiriyordur sanırım evli olan abiler biliyordur tam emin değilim ama evlilik olabilir ya sanırım :)

Wanda3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
137
33
28
Evliliğini bitirmiş biri olarak cvp veriyorum 4 yıldir yalnızım
10 bin üzeri kazanıyorum 4 yılda 10 kadın hayatıma girdi 1 günde 2 kadın ile zaman geçirdiğim oldu şuan dünya güzeli Bir kadın var hayatımda Amaaaaa
Şimdi cevabı verelim
Keşke 10 bin yerine 2/3 bin kazancim olsaydı eşim ve kızım yanımda olsaydı
Şuan evli olup eşi ve evladi yanında olanlar
İnanılmaz bir servete sahipsiniz o serveti aslaa kaybetmeyin değerini bilin
Ailece Aynı masada oturup kahvaltı yapmak akşam yemeği yemek için şuan herşeyimi verirdim..O çok güzel kadından vazgeçmek te buna dahil..

Dodo38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,182
720
113
Sevdiğim kadınla evlenceksem evlilik derim dost ama imkansiz

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,765
2,034
113
Wanda3434 arkadaşim ben seni cok iyi anliuorum cunku bende esimden 2 sene ayri kaldim simdi cok sukur kizim yanimda esim yanimda bazen insanlar bunlari yasamak zorunda kaliyor ama kimse bu duygulari yasamadan anlayamaz seni cok iyi anliyorum

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Cok garip yorumlar var.yasim 36 2 kizim var biri 4 yasinda digeri 2 aylik ellerinizden operler.4 yasindaki kizim yapamadigi biseyi benden yapmami istediginde yapinca baba sen benim super kahramanimsin diyor 2 aylik kizimla gozgoze geliyoruz manali gulen gozlerle bakiyorum bana gulumsuyor ya bu 2 olay'in mutlulugu bambaska.ama param olmuyor is aramaya yaya gittigim oluyor 4 yasindaki kizim baba gelirken bana cikolata al diyor alamiyorum ya o bana izdirap oluyor kahroluyorum bu duyguda izdirap verici.bu duygulari yasamaniz nasip olursa o zaman daha iyi karar verirdiniz.he ben anketteki miktarlardan alakasiz olarak manevi durum yorumu icin suan bekar hayatimi tercih ederim.suan aladdin demlikten ciksa dile benden ne dilersen dese bekarliga gitmem cocuklarimdan vazgecmem.onlar benim yasam kaynaklarim.su vakit ölsem hic hisey umrumda olmaz kimseye acimam sadece cocuklarim icin uzulurum gozum acik giderim.sadece onlari babasiz birakmamak tek istegim.rabbim kizlarimi babasiz birakmaz insallah.20li yaslarini goreyim fazlasinda gozum yok.