- 11,302
- 2,760
- 113
Bir de şöyle ihtimal var balayına gidip Kıbrıs'ta paraları bitirip mahsur kalmakbalayina kibrisa gidip altin vurus yapmak en mantiklisi kim istemez ki
Bir de şöyle ihtimal var balayına gidip Kıbrıs'ta paraları bitirip mahsur kalmakbalayina kibrisa gidip altin vurus yapmak en mantiklisi kim istemez ki
Ne güzel kalbin var üstad analı babalı büyüsünler insallahCok garip yorumlar var.yasim 36 2 kizim var biri 4 yasinda digeri 2 aylik ellerinizden operler.4 yasindaki kizim yapamadigi biseyi benden yapmami istediginde yapinca baba sen benim super kahramanimsin diyor 2 aylik kizimla gozgoze geliyoruz manali gulen gozlerle bakiyorum bana gulumsuyor ya bu 2 olay'in mutlulugu bambaska.ama param olmuyor is aramaya yaya gittigim oluyor 4 yasindaki kizim baba gelirken bana cikolata al diyor alamiyorum ya o bana izdirap oluyor kahroluyorum bu duyguda izdirap verici.bu duygulari yasamaniz nasip olursa o zaman daha iyi karar verirdiniz.he ben anketteki miktarlardan alakasiz olarak manevi durum yorumu icin suan bekar hayatimi tercih ederim.suan aladdin demlikten ciksa dile benden ne dilersen dese bekarliga gitmem cocuklarimdan vazgecmem.onlar benim yasam kaynaklarim.su vakit ölsem hic hisey umrumda olmaz kimseye acimam sadece cocuklarim icin uzulurum gozum acik giderim.sadece onlari babasiz birakmamak tek istegim.rabbim kizlarimi babasiz birakmaz insallah.20li yaslarini goreyim fazlasinda gozum yok.
Seni sevdiğinden emin olduğun bir kadın kadar güzel bir şey olamaz erkeğin hayatında benceBen yalnızlığı seviyorum, hiçbir şikayetim yok, ama bi ruh eşi fena olmazdı sanırım 🧐
baskan bu devirde seven bulmak zor cepler doluysa herkes seviyor seni para yoksa kimse sevmiyor devir boylr olduSeni sevdiğinden emin olduğun bir kadın kadar güzel bir şey olamaz erkeğin hayatında bence
yalan o ya kısmette oldu mu buluyor seni her kız aynı değil evet çoğu öyle ama hepsi değilbaskan bu devirde seven bulmak zor cepler doluysa herkes seviyor seni para yoksa kimse sevmiyor devir boylr oldu
abi kendine gore bi sistem cikarmissin vallaBelli yaş geçtikten sonra çocuk sevgisi artıyor çok erken evlenmicen 37-38 yaşlarda evlenmek mantikli
Bencede yalnızlığın en güzel tarafı kafa ütüleyen bir insanın olmaması. Sorumluluğun olmaması.Beyler sacmalamayin corona yuzunden etrafimdaki tum evlilikler buyuk sikintiya girdi zaten hergun ayri bir kavga. Bi de bana bak s.kimle tas.gim ipimle kusagim dert yok tasa yok cocuk yok kafa utuleyen kari yok
Aynen öyle o yapı da insan olmakta büyük ayrıcalık.Bencede yalnızlığın en güzel tarafı kafa ütüleyen bir insanın olmaması. Sorumluluğun olmaması.
Bende Bi ben mi bunu düşünüyorum salak mıyım diyordum ki sen cıkıp söyledin tebriklerAnkette bir sikinti var sanki,yanliz olanin maasi niye yuksek.