Analiz yapayımHerkes 1 tane NBA versin aralarından seçip alayım ?
@Yamanbaba yapma ya üzülen ben olurum
Diyosun sende mac vermissinAynen öyle dost
16500 diye kusurat hayatımda ilk defa görüyorumBu işkence bu kuponda gelirse biter beyler benim bu aylık hem banka borçlarım hemde tüm sikintilarim ömrüm hayatımda sona ermiş olur hadi bol şans 50k çekim verdik bu kupon gelirse bütün forumda destekleyen kardeşlerimin tamamına sürprizim var
Bu arada kusurati bastım 16.500
Ekli dosyayı görüntüle 322909
Gerçekten kaybederse üzülen ben olurum ya
Dost ben başta verdim kendi düşüncem dedim @Yamanbaba ya zorla oyna demedim kendi düşüncesiyle oynamışDiyosun sende mac vermissin
Nba yok bro ama az basicam dersen ben 1 basket maci veririm.com basicaksan kendin bul 😁Herkes 1 tane NBA versin aralarından seçip alayım ?
Harbiden 😂😂16500 diye kusurat hayatımda ilk defa görüyorum
Bol şanslarBu işkence bu kuponda gelirse biter beyler benim bu aylık hem banka borçlarım hemde tüm sikintilarim ömrüm hayatımda sona ermiş olur hadi bol şans 50k çekim verdik bu kupon gelirse bütün forumda destekleyen kardeşlerimin tamamına sürprizim var
Bu arada kusurati bastım 16.500
Ekli dosyayı görüntüle 322909
Bol şans NBA da maç yok sanırım çıkmadı bülten de
bol şans
Niye öyle diyorsun ki düne kadar rahattin ne güzeldi her şey sana bak şimdi eyvah modu eyvah dememek icin destek olacağımıza topuğumuza sıkıyoruzAGa sende 😂😂😂
2 aylik asgari ucret 😁16500 diye kusurat hayatımda ilk defa görüyorum
❤16500 diye kusurat hayatımda ilk defa görüyorum
Lig bitmek uzere son maclar artikBol şans NBA da maç yok sanırım çıkmadı bülten de
Bol şanslar dost
Bol şans
Bol şans gardaşım ama rica ediyorum bu son olsun
Tamara'ya masaja git, kupon yapıp durma. Hazır etin yumuşamıs ovdur güzelce