Polonya maçı nolmuş dostKupona daldık zaman nasıl geçti farketmedik
Polonya çakıyor ne olacak 😀Polonya maçı nolmuş dost
Kanka ilk sete oynamıştı zaten sen nıye komple takip ettin ahahahaPolonya çakıyor ne olacak 😀
Mefete var bende ne için lazım kiForumun aktif uyelerinden mft kullanan kim var?ark para aticak sadece mft atabiliyor kimsede yokmu su sihdigim mftsi oglenden beri mft hesabi olan adam ariyorum deli oldum artik
yalnız maçı takip ederken gözlerim ağrıdıPolonya çakıyor ne olacak 😀
Eyw bro,ben tanidik arkadaslar icin yazdimMefete var bende ne için lazım ki
Komple takip etmedim reis yenecek diyordum ne oldu diye bakıyorum arada oynasam tutarmis 😀Kanka ilk sete oynamıştı zaten sen nıye komple takip ettin ahahaha
Mac izlemekten mi 😀yalnız maçı takip ederken gözlerim ağrıdı
aynen. Polonyada gerdi biraz stres yaptırdıMac izlemekten mi 😀
Polonya takip et kızlarda erkekler de çok iyiler özellikle kızlarda dünya da ilk 5 e girer erkeklerde ilk 10 gireraynen. Polonyada gerdi biraz stres yaptırdı
Polonya kızları iyidir 😍😍Polonya takip et kızlarda erkekler de çok iyiler özellikle kızlarda dünya da ilk 5 e girer erkeklerde ilk 10 girer
Polonya kadınlar dunyada ik 5 zor onlara gelene kadar Türkiye abd Sırbistan Brezilya falan varrPolonya takip et kızlarda erkekler de çok iyiler özellikle kızlarda dünya da ilk 5 e girer erkeklerde ilk 10 girer
Abd brezilya düşüşte kadinlardaPolonya kadınlar dunyada ik 5 zor onlara gelene kadar Türkiye abd Sırbistan Brezilya falan varr