Son dönemi bilmiyorum olabilir tabiiAbd brezilya düşüşte kadinlarda
Son dönemi bilmiyorum olabilir tabiiAbd brezilya düşüşte kadinlarda
O değil @zidane36 kayıp 😂Son dönemi bilmiyorum olabilir tabii
Sen tam kayıp dediğinde gelmiş kralO değil @zidane36 kayıp 😂
Ezmek lazım tabi 😂Beyler disardayim bakamıyorum, gece geleceğim.
Eyvallah reis eğlenmene bak burası kaçmıyor 😀Beyler disardayim bakamıyorum, gece geleceğim.
Hocam takip yapmayıp sadece kupon wonlayınca geliyorsun bir de bunu yazıyorsun gülünç.@Daimon reis burasi wonladi cekilis icin konu sahibini mi beklicez ?
Pusudayız hocam tebrikler..Beyler disardayim bakamıyorum, gece geleceğim.
Uyanığa bak hemen çakallık 😀😀@Daimon reis burasi wonladi cekilis icin konu sahibini mi beklicez ?
Ne cekilisi kardes?cekilis oldugunu kim soyledi sana?adam ulasirim demis yani takip edenlerden kendi dm atip gondericek.sende takip etmemissin sana atma ihtimali yok.@Daimon reis burasi wonladi cekilis icin konu sahibini mi beklicez ?
Madara olunca aynen bu sekilde davraniyor iste insanlar 🤪😁3 tane kus kafaliya yaziyorum, soruyu sizemi sormusum ? Konu sahibi sizmisiniz ? Isinize bakin size mi dustu yorum yapmak.
Konu sahibinden ve @Daimon adminden ozur dilerim sadece soru sormustum,
Iyi aksamlar guzel insanlara bol sans
Adam bütün parayı pavyonda yedi bizde burada birbirimizi yiyip duralım 😂Madara olunca aynen bu sekilde davraniyor iste insanlar 🤪😁
Adamın işi vardır kötü düşünmeyin hemenAdam bütün parayı pavyonda yedi bizde burada birbirimizi yiyip duralım 😂
Kötü düşünmelik bir şey yok 😂 ezhel pavyon şarkısını açtım dinliyorum 😂😂Adamın işi vardır kötü düşünmeyin hemen
TebriklerHerkese merhabalar,
Kupon gelirse 4 kişiye ulaşır 500 TL şans parası gönderirim.
Ekli dosyayı görüntüle 541865
Yok be dunde gec geldi.gelir bnceKötü düşünmelik bir şey yok 😂 ezhel pavyon şarkısını açtım dinliyorum 😂😂
Kaçta geldi ki? Ben genelde pavyona gittim mi 2 3 gibi anca ayılıyorumYok be dunde gec geldi.gelir bnce