- 4,741
- 1,715
- 113
😀😀😀 iyi dinlemeler sana 😀 aynı zaman da inci tanelerini de aç izle pavyon sahnelerini 😀Kötü düşünmelik bir şey yok 😂 ezhel pavyon şarkısını açtım dinliyorum 😂😂
😀😀😀 iyi dinlemeler sana 😀 aynı zaman da inci tanelerini de aç izle pavyon sahnelerini 😀Kötü düşünmelik bir şey yok 😂 ezhel pavyon şarkısını açtım dinliyorum 😂😂
Öyle pavyon mu olur ya 😂😂😀😀😀 iyi dinlemeler sana 😀 aynı zaman da inci tanelerini de aç izle pavyon sahnelerini 😀
İstanbul pavyonu bizimkiler gibi değil bir lalezar bir deniz kızı gibi değil mekanlar 😀Öyle pavyon mu olur ya 😂😂
36 nerenin plakasıydı ya bilen var mıİstanbul pavyonu bizimkiler gibi değil bir lalezar bir deniz kızı gibi değil mekanlar 😀
Ya bi git 😀😀😀😀36 nerenin plakasıydı ya bilen var mı
Baktım şimdi karsmış. Zidane karsta pavyon var mı yaYa bi git 😀😀😀😀
Pavyon sadece 4 duvar içinde olmaz pavyon heryerdir 😀😀😀😀😀😀Baktım şimdi karsmış. Zidane karsta pavyon var mı ya
Bir yaşam tarzıdır 😂Pavyon sadece 4 duvar içinde olmaz pavyon heryerdir 😀😀😀😀😀😀
Şaka bir yana bennpavyonu sevmiyorum ya beni sarmıyor pavyon millet pavyon diye kafayı yiyor 😀Bir yaşam tarzıdır 😂
Arada deşarj ediyo beni çok sık gitmemek lazım ama 😂😂Şaka bir yana bennpavyonu sevmiyorum ya beni sarmıyor pavyon millet pavyon diye kafayı yiyor 😀
Bu saatlerde gelmisdi.bak gelmis adamKaçta geldi ki? Ben genelde pavyona gittim mi 2 3 gibi anca ayılıyorum
1xbet 100 bin odeyemeyecek site değil ama neden böyle yaptılar istersen parça parça çek1xbetin finansın kafa biraz güzel dünden beri. Simple mefete ile yatırım yaptım çekimi aynı metodla veriyorum ısrarla anında red ediyorlar dünden beri sadece yatirdiginiz yöntemle cekebilirsiniz diye. Dünden beri mail atıyorum ısrarla bekleyin diyorlar. Ödeme alınca ulaşacağım ben 4 kişiye. Sinir ettiler fazlasıyla.
Ekli dosyayı görüntüle 542325
Bazen mala bağlayabiliyorlar. Temsilcisi var forumda istersen onunla da iletişime geçebilirsin1xbetin finansın kafa biraz güzel dünden beri. Simple mefete ile yatırım yaptım çekimi aynı metodla veriyorum ısrarla anında red ediyorlar dünden beri sadece yatirdiginiz yöntemle cekebilirsiniz diye. Dünden beri mail atıyorum ısrarla bekleyin diyorlar. Ödeme alınca ulaşacağım ben 4 kişiye. Sinir ettiler fazlasıyla.
Daha önce geldi başıma böyle iki kez çabuk çözdüler ama dünden beri bekletiyorlar. Az önce mail atmışlar yatırım urlsini mail atın diye ne gerek var buna işlem geçmişinde koskocaman yazıyor mefete yatırımı diye. İlla uğraştıracaklar.Bazen mala bağlayabiliyorlar. Temsilcisi var forumda istersen onunla da iletişime geçebilirsin
Düzelir uzun sürmez ama bunlarla iletişim kurmak hakkaten çok sınır bozucu1xbetin finansın kafa biraz güzel dünden beri. Simple mefete ile yatırım yaptım çekimi aynı metodla veriyorum ısrarla anında red ediyorlar dünden beri sadece yatirdiginiz yöntemle cekebilirsiniz diye. Dünden beri mail atıyorum ısrarla bekleyin diyorlar. Ödeme alınca ulaşacağım ben 4 kişiye. Sinir ettiler fazlasıyla.
Umarım erkenden çözerler bugün. Bülten kalabalık maçları da kaçırmazsınDaha önce geldi başıma böyle iki kez çabuk çözdüler ama dünden beri bekletiyorlar. Az önce mail atmışlar yatırım urlsini mail atın diye ne gerek var buna işlem geçmişinde koskocaman yazıyor mefete yatırımı diye. İlla uğraştıracaklar.
Bu sitelerin keyifleri ne zaman gelir diye bekliyoruz ya ayar oluyorum. Yok onu yolla bunu göster. 10dklık kazancı bile değil 1xbetin aslındaDaha önce geldi başıma böyle iki kez çabuk çözdüler ama dünden beri bekletiyorlar. Az önce mail atmışlar yatırım urlsini mail atın diye ne gerek var buna işlem geçmişinde koskocaman yazıyor mefete yatırımı diye. İlla uğraştıracaklar.
Hani pavyonda yemisdi bro 😁 adam cekememis bile parayiBu sitelerin keyifleri ne zaman gelir diye bekliyoruz ya ayar oluyorum. Yok onu yolla bunu göster. 10dklık kazancı bile değil 1xbetin aslında