Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı zidane36 | 2 'li Kombine

Kupon Miktarı
60000
Kupon Oranı
2.52

İmParaThor

Site Yetkisizi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,508
3,630
113
Tebrikler dost

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
1,698
93
1xbetin finansın kafa biraz güzel dünden beri. Simple mefete ile yatırım yaptım çekimi aynı metodla veriyorum ısrarla anında red ediyorlar dünden beri sadece yatirdiginiz yöntemle cekebilirsiniz diye. Dünden beri mail atıyorum ısrarla bekleyin diyorlar. Ödeme alınca ulaşacağım ben 4 kişiye. Sinir ettiler fazlasıyla.
IMG_20240525_115001.jpg

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,741
1,715
113
1xbetin finansın kafa biraz güzel dünden beri. Simple mefete ile yatırım yaptım çekimi aynı metodla veriyorum ısrarla anında red ediyorlar dünden beri sadece yatirdiginiz yöntemle cekebilirsiniz diye. Dünden beri mail atıyorum ısrarla bekleyin diyorlar. Ödeme alınca ulaşacağım ben 4 kişiye. Sinir ettiler fazlasıyla.
Ekli dosyayı görüntüle 542325
1xbet 100 bin odeyemeyecek site değil ama neden böyle yaptılar istersen parça parça çek

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Bazen mala bağlayabiliyorlar. Temsilcisi var forumda istersen onunla da iletişime geçebilirsin

zidane36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
649
1,698
93
Bazen mala bağlayabiliyorlar. Temsilcisi var forumda istersen onunla da iletişime geçebilirsin
Daha önce geldi başıma böyle iki kez çabuk çözdüler ama dünden beri bekletiyorlar. Az önce mail atmışlar yatırım urlsini mail atın diye ne gerek var buna işlem geçmişinde koskocaman yazıyor mefete yatırımı diye. İlla uğraştıracaklar.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Düzelir uzun sürmez ama bunlarla iletişim kurmak hakkaten çok sınır bozucu

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Daha önce geldi başıma böyle iki kez çabuk çözdüler ama dünden beri bekletiyorlar. Az önce mail atmışlar yatırım urlsini mail atın diye ne gerek var buna işlem geçmişinde koskocaman yazıyor mefete yatırımı diye. İlla uğraştıracaklar.
Umarım erkenden çözerler bugün. Bülten kalabalık maçları da kaçırmazsın

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,965
10,770
113
Bu sitelerin keyifleri ne zaman gelir diye bekliyoruz ya ayar oluyorum. Yok onu yolla bunu göster. 10dklık kazancı bile değil 1xbetin aslında