- 20,965
- 10,770
- 113
Karsta pavyon vardı da o mu yemedi 😜😄Hani pavyonda yemisdi bro 😁 adam cekememis bile parayi
Karsta pavyon vardı da o mu yemedi 😜😄Hani pavyonda yemisdi bro 😁 adam cekememis bile parayi
Ödül gravyer peyniri olarak verilsin bence bizde nasiplenelim gravyerden 😂Karsta pavyon vardı da o mu yemedi 😜😄
Drogbaya 1 oyun yazsın. 1 de ciğer 😂Ödül gravyer peyniri olarak verilsin bence bizde nasiplenelim gravyerden 😂
Bende senin kupona bakamadım....miktarı yanlismi okuyorum diye...oyuncak olmuş 60k ..way be....Beyler disardayim bakamıyorum, gece geleceğim.
İki hatun verilse yanında dimi....,ormanda çam altında etleriyle mangal yakaydik isli siyah çaydanlikta bide çay demlerdik,,sonra püfür püfür esen Meşenin dibine yatak sermezmiydik be gardaşim,,,hayal bu ya,,bide ah ormancı canım ormancı şarkisi çalardı.....gerisi sende artikÖdül gravyer peyniri olarak verilsin bence bizde nasiplenelim gravyerden 😂
200k basmisligida var bu forumda o yüksek oynuyorBende senin kupona bakamadım....miktarı yanlismi okuyorum diye...oyuncak olmuş 60k ..way be....
6emekli maasini bı kalemde basivermissin...bu nasıl gozunkaralik bee kardeşim
Kupon üzdü beni yeminle,kazandan bile üzdü ve düşündürdü derin derin
Hatunları saymazsan köyün çobanıyla bir sefer yapar çözeriz hayallerini ihtiyar 😄İki hatun verilse yanında dimi....,ormanda çam altında etleriyle mangal yakaydik isli siyah çaydanlikta bide çay demlerdik,,sonra püfür püfür esen Meşenin dibine yatak sermezmiydik be gardaşim,,,hayal bu ya,,bide ah ormancı canım ormancı şarkisi çalardı.....gerisi sende artik
Bi Çoban eksikti dimi))))Hatunları saymazsan köyün çobanıyla bir sefer yapar çözeriz hayallerini ihtiyar 😄
Yas kac abi senin?Bi Çoban eksikti dimi))))
Gençlikte ihtiras,tutku başa bela,,
Yaşlilikta kuş ölünce verilirmîş sela )
31artı 14Yas kac abi senin?
Bu yasta kuş öldümü yani?trafik kazasi falanmi gecirdi ya cok erken ölmemismi?bence o ölmemistir, ölu numarasi yapiyordur bi piliç gosterirsen halay cekmeye baslar hemen31artı 14
Güzel kazançHerkese merhabalar,
Kupon gelirse 4 kişiye ulaşır 500 TL şans parası gönderirim.
Ekli dosyayı görüntüle 541865
Forumda öldurme bizi yeğen,,şimdi artı 31 den bam yiyegiz...sustum ben gaza getirme bizi ddBu yasta kuş öldümü yani?trafik kazasi falanmi gecirdi ya cok erken ölmemismi?bence o ölmemistir, ölu numarasi yapiyordur bi piliç gosterirsen halay cekmeye baslar hemen
Ben yasini bilmedigim icin abi dedim kuş öldü falan diyince 65 falan sandim benim yaş 40 😉 yeğenlik bi durum yok yani.ayrica bam deil bro ban 😉 insanlar bazi seyleri boyle yanlis bilebiliyor.bnde daha 2 3 sene oncesine kadar direk eve gidicem yaziyordum ama yanlismis direkt eve gidicem yazilmasi lazimmmis.neyse saygilarForumda öldurme bizi yeğen,,şimdi artı 31 den bam yiyegiz...sustum ben gaza getirme bizi dd
Site maile pazartesi filan döner artık bu gidişleHalledebildin mi dost yalandan parayı kaybetmeni mi bekliyorlar acaba ne yapıyorlar 150 bin az para değil
Sağlam site ama işte iletişim hep sıkıntı bunlarla dostSite maile pazartesi filan döner artık bu gidişle
1xbet canli destek de çözmesi lazım ama canlis destek niye böyle yapıyor anlamadımSağlam site ama işte iletişim hep sıkıntı bunlarla dost
Bende anlamadım arkadaş bir de hep oradan oynuyor galiba çünkü1xbet canli destek de çözmesi lazım ama canlis destek niye böyle yapıyor anlamadım
DdddddddddsdssdBen yasini bilmedigim icin abi dedim kuş öldü falan diyince 65 falan sandim benim yaş 40 😉 yeğenlik bi durum yok yani.ayrica bam deil bro ban 😉 insanlar bazi seyleri boyle yanlis bilebiliyor.bnde daha 2 3 sene oncesine kadar direk eve gidicem yaziyordum ama yanlismis direkt eve gidicem yazilmasi lazimmmis.neyse saygilar