Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı zidane36 | 2 'li Kombine

Kupon Miktarı
60000
Kupon Oranı
2.52

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,134
6,409
113
Beyler disardayim bakamıyorum, gece geleceğim.
Bende senin kupona bakamadım....miktarı yanlismi okuyorum diye...oyuncak olmuş 60k ..way be....
6emekli maasini bı kalemde basivermissin...bu nasıl gozunkaralik bee kardeşim :(
Kupon üzdü beni yeminle,kazandan bile üzdü ve düşündürdü derin derin

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,134
6,409
113
Ödül gravyer peyniri olarak verilsin bence bizde nasiplenelim gravyerden 😂
İki hatun verilse yanında dimi....,ormanda çam altında etleriyle mangal yakaydik isli siyah çaydanlikta bide çay demlerdik,,sonra püfür püfür esen Meşenin dibine yatak sermezmiydik be gardaşim,,,hayal bu ya,,bide ah ormancı canım ormancı şarkisi çalardı.....gerisi sende artik

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
Bende senin kupona bakamadım....miktarı yanlismi okuyorum diye...oyuncak olmuş 60k ..way be....
6emekli maasini bı kalemde basivermissin...bu nasıl gozunkaralik bee kardeşim :(
Kupon üzdü beni yeminle,kazandan bile üzdü ve düşündürdü derin derin
200k basmisligida var bu forumda o yüksek oynuyor

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
İki hatun verilse yanında dimi....,ormanda çam altında etleriyle mangal yakaydik isli siyah çaydanlikta bide çay demlerdik,,sonra püfür püfür esen Meşenin dibine yatak sermezmiydik be gardaşim,,,hayal bu ya,,bide ah ormancı canım ormancı şarkisi çalardı.....gerisi sende artik
Hatunları saymazsan köyün çobanıyla bir sefer yapar çözeriz hayallerini ihtiyar 😄

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,235
47,951
113
Forumda öldurme bizi yeğen,,şimdi artı 31 den bam yiyegiz...sustum ben gaza getirme bizi dd
Ben yasini bilmedigim icin abi dedim kuş öldü falan diyince 65 falan sandim benim yaş 40 😉 yeğenlik bi durum yok yani.ayrica bam deil bro ban 😉 insanlar bazi seyleri boyle yanlis bilebiliyor.bnde daha 2 3 sene oncesine kadar direk eve gidicem yaziyordum ama yanlismis direkt eve gidicem yazilmasi lazimmmis.neyse saygilar

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Halledebildin mi dost yalandan parayı kaybetmeni mi bekliyorlar acaba ne yapıyorlar 150 bin az para değil

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,134
6,409
113
Ben yasini bilmedigim icin abi dedim kuş öldü falan diyince 65 falan sandim benim yaş 40 😉 yeğenlik bi durum yok yani.ayrica bam deil bro ban 😉 insanlar bazi seyleri boyle yanlis bilebiliyor.bnde daha 2 3 sene oncesine kadar direk eve gidicem yaziyordum ama yanlismis direkt eve gidicem yazilmasi lazimmmis.neyse saygilar
Ddddddddddsdssd