- 587
- 366
- 63
Belgeniz onylanmıştır hesabınıza gir çık yaparak çekim yapabilirsinizAynen bilgileri verdim zaten cevap bekliyorum adam kaç kişiye yetişmeye çalışıyor ama canlı destek pert şuan
Belgeniz onylanmıştır hesabınıza gir çık yaparak çekim yapabilirsiniz
[/QUOT
İşleme alındı çok teşekkür ederim ilginiz içinBelgeniz onylanmıştır hesabınıza gir çık yaparak çekim yapabilirsiniz
Çekim iptal oldu sebebi belli değil nedir acabaİlginiz için teşekkür ederiz.Sağlayıcılarımız en kısa sürede tamamlanacaktır.
Benimki de iptal olduÇekim iptal oldu sebebi belli değil nedir acaba
Ben payfix verdim çekimi banka havale mi siteyecekler acaba? Böyle durumlarda enazından site içi mesaj gelmesi lazım. Yanlız şunu anladım ki hiç maceraya girmemek lazım Sekabet Dumanbet devam. Dertsiz tasasız adamlardan binlerce lira çek i yorum daha ne kimlik ne başka bşr şey anında hesabımda ben ümidi kestim artık yollayacak olsa yollarlardıBenimki de iptal oldu
Hep kandırıyorlar 😁😁😁😁😁😁😁😁😁Musteri temsilcimiz sizinle birlikte olacaktir. 😁😁😁
Binlerce lira cekiyorsun burda bonus kovaliyorsun 100 lira icin kimlik atiyorsun ufak salla murtaza inanirimmmBen payfix verdim çekimi banka havale mi siteyecekler acaba? Böyle durumlarda enazından site içi mesaj gelmesi lazım. Yanlız şunu anladım ki hiç maceraya girmemek lazım Sekabet Dumanbet devam. Dertsiz tasasız adamlardan binlerce lira çek i yorum daha ne kimlik ne başka bşr şey anında hesabımda ben ümidi kestim artık yollayacak olsa yollarlardı
deneme bonusu kaznacınızı çekebilmeniz için 50₺ yatırım sağlayıp ana para çevrimi sağladıkdan sonra çekebilirsinizBenimki de iptal oldu
Maxipayfix üzerinden çekim talebi oluşturunuz lütfen anlık olarak ödeme gerçekleşecektir.Çekim iptal oldu sebebi belli değil nedir acaba
Üyelik açıcam fakat size kullanıcı adı iletsem ekleme yaparmisin frespinMerhabala Sayın @cumali56 Yatırım sağlayıp ana para çevrimi tamamladıkdan sonra çekiminizi yapabilirizi.
Sen önce konularda benim kim olduğuma bak ondan sonra konuş dağıttığım paralara falan bak olurmu. ASYA PİN DUMAN SEKA bunların çekim paylaşımda ki konulardan da bakabilirsin. İster kovalarım ister kovalamam sen kendi işine bak olurmu kardeş.. Çakma Hermes07 bir de benim hemşerşmsBinlerce lira cekiyorsun burda bonus kovaliyorsun 100 lira icin kimlik atiyorsun ufak salla murtaza inanirimmm
Dagitin da ne oldu 😂😂😂Sen önce konularda benim kim olduğuma bak ondan sonra konuş dağıttığım paralara falan bak olurmu. ASYA PİN DUMAN SEKA bunların çekim paylaşımda ki konulardan da bakabilirsin. İster kovalarım ister kovalamam sen kendi işine bak olurmu kardeş.. Çakma Hermes07 bir de benim hemşerşms
Tamamdır verdimdeneme bonusu kaznacınızı çekebilmeniz için 50₺ yatırım sağlayıp ana para çevrimi sağladıkdan sonra çekebilirsiniz
Maxipayfix üzerinden çekim talebi oluşturunuz lütfen anlık olarak ödeme gerçekleşecektir.
Bende kimlik yollıcam ama nereye yazarmısınız çekim içinİşleminizi ögrenebilirmiyim