- 3,904
- 3,192
- 113
Ben 50 yatırdım çevrimi yaptım kayıp oldu ama sonra 150 çekim verdim yolladılar çok yükseltme kasabı benceArkadaşlar yatırımdan gelen kazancla birlikte cekebiliyozmu
Çevrim neBen 50 yatırdım çevrimi yaptım kayıp oldu ama sonra 150 çekim verdim yolladılar çok yükseltme kasabı bence
Web Görünümüne geçebilirsiniz daha rahat olacaktır sizin içinDesteğe bağlandım ilettim dedi bir daha cevap vermedi hala cenko destek hattında ama yazıyorum yazıyorum cevap vermiyor
Pumas99Web Görünümüne geçebilirsiniz daha rahat olacaktır sizin için
EywBen kimse ile küsmem dostum. Kalp kırıcı kelimeler hakaretler olmadığı sürece problem yok.
Abi basım agrıyor ilaç varmıKardeşim sorunun nedir tam olarak yardımcı olalım sana ?
Dostum konuşmaların dikkat etmezsen ilaç olurum ben sanaAbi basım agrıyor ilaç varmı
😚
@Zingabet Destek maalesef oynayamiyorum.cekim paylaş bonusu eklenmiş 20 lira deneme bonusu yamziyor onla alakalinolabilormi
Senden daha iyisi ilaç olmaz bna zaten 😇Dostum konuşmaların dikkat etmezsen ilaç olurum ben sana
@BaşkanBen böyle sitenin...promosyonlar bölümünunde freespinlerin geçerli olduğu oyun wolf gold oyunu olarak yer alıyor ama canınsiz desteğin bana eklediği oyun playson sağlayıcisinda yer alan joker expand 5 üstelik spin değeri de 0.05 kuruş bunlar dalga mı geciyor milleti salak yerine mi koyuyorlar
Tekrar Kontrol edermisiniz lütfen düzeltilmiştir.@Zingabet Destek xgoktugx29