- 2,359
- 1,845
- 113
Dostum benimle uğraşmasan kendi işine baksan nasıl olur? @Başkan şu arkadaş ile işimiz var anlaşılan bu günün talihlisi bu arkadaşımız olacak belli olduDagitin da ne oldu 😂😂😂
Dostum benimle uğraşmasan kendi işine baksan nasıl olur? @Başkan şu arkadaş ile işimiz var anlaşılan bu günün talihlisi bu arkadaşımız olacak belli olduDagitin da ne oldu 😂😂😂
Banlanacak bir davranis yapmadim rahat ol broo bak dalgana sen binlerce lira cekmeye devam et senDostum benimle uğraşmasan kendi işine baksan nasıl olur? @Başkan şu arkadaş ile işimiz var anlaşılan bu günün talihlisi bu arkadaşımız olacak belli oldu
Tamam.Banlanacak bir davranis yapmadim rahat ol broo bak dalgana sen binlerce lira cekmeye devam et sen
Bi bonusu al 100 yap sonra sor olurmuArkadaşlar yatırımdan gelen kazancla birlikte cekebiliyozmu
😂😂😂😂😂😂😂😂 daha kimlik atacan para ne kiadmin para atmadan cekemiyozmu para yok @Zingabet Destek
Kardeş seni buraya boş yapman için mi yolladılar ?Bi bonusu al 100 yap sonra sor olurmu
Sen daha yenisin mesaj kasmaya devam et bos yapan kim belli kural yaziyir soru soracagina oku okuma yazman yoksa kaybollKardeş seni buraya boş yapman için mi yolladılar ?
Hayirlı olsun bariştikmiÇekim talebinden 5 dk sonra ödeme geldi teşekkürler @Zingabet Destek
Ulan gevşek durduk yere millete salça olma uza veletlerle uğraşıyoruz senin gibi boş yapsaydım mesaj kasmaya gerek kalmazdı.Sen daha yenisin mesaj kasmaya devam et bos yapan kim belli kural yaziyir soru soracagina oku okuma yazman yoksa kayboll
[email protected] buraya kimlik önlü arkalı yollaman lazım kardeşim@Zingabet Destek kimlik onayını hangi maile atıuoruz @cumali56 biriniz söylesede yatırım yapsak
[email protected]@Zingabet Destek kimlik onayını hangi maile atıuoruz @cumali56 biriniz söylesede yatırım yapsak
Kardeşim sorunun nedir tam olarak yardımcı olalım sana ?Banlanacak bir davranis yapmadim rahat ol broo bak dalgana sen binlerce lira cekmeye devam et sen
Ben kimse ile küsmem dostum. Kalp kırıcı kelimeler hakaretler olmadığı sürece problem yok.Hayirlı olsun bariştikmi