- 13,456
- 7,990
- 113
Yok athenaBeckham kim la, Yunan sen misin
Yok athenaBeckham kim la, Yunan sen misin
Birsey derim ama insana laf anlatılırdevlet memuruna siddetten muebbet…
Yazdıklarını okudum kişiliğin hakkında ve eğitim kültür durumunu o kadar övuyorsun ki baştan aşağı bu övgü üzerine..
Bak dostum.İnsanlar bu özellikleri artıkça alçak gönüllü olurlar..Sen bir tam adına yakışır bir " Megalomini" ye tutulmuşsun.Bu bir psikiyatrik hastalıktır.
Öyle zirvedeki adamlar ;Megalomani - Vikipedi
tr.wikipedia.org
HmmÇok yakışıklı, uzun boylu, zeki, belagatı diksiyonu master degree, kültür seviyesi çok yüksek olduğum için, tanıştığım insanlar benden çekiniyorlar. Bu dünyadan olmadığımı düşünen çok oluyor. E tabi bunun verdiği beklenti de oluyor insanlarda.. Bu bana yüklenen bir yük, beni hep en iyi olmaya zorluyorlar.
Zirvenin verdiği yalnızlık üzerime sindi, asil karakterim zaten bambaşka. İnsanlar konusunda çok seçiciyim, haketmeyenin yüzüne bakasım gelmiyor. E tabi beni hakeden ne kadar insan var ki?
Tanıştığım kızlar bana tanrı gözüyle bakıyor. En son bir kızdan şöyle bir şey duydum "Sen tanrı gibisin, ulaşılmazsın" yahu gerçekten de insanlar bana tanrılarıymışım gibi davranıyorlar.
Erkek arkadaşım pek olmuyor. Düşünsenize yanınızda Dmitri var. Bütün kadınların gözü onun üzerinde… Onunla arkadaş olmak ister miydiniz? Onlara da hak veriyorum, kıskançlık gayet insâni bir duygu…
Sanırım bir bütün olarak tanrının yeryüzüne izdüşümüyüm. Sanal bir yansımayım, eğrideki doğruyum. yingin içindeki yang benim.
kudurmaya devam edebilirsin bense simdi super bir kahvaltı yapacağım ezik kardesim 😋Allahin capsizi daha beğeni yazmakfan haberi yok bide ben tanriyim diyor.kuccukken atesli hastalik gecirmis bu
En son deneme bonusu konusundaymıs bu,,biradan 100 tl verin bana kayın demesin bu yakışıklıyım ayağına😂 Biride resim at demis he site adamı reklam yapıyor ona bile kanıt istiyorlarÇok yakışıklı, uzun boylu, zeki, belagatı diksiyonu master degree, kültür seviyesi çok yüksek olduğum için, tanıştığım insanlar benden çekiniyorlar. Bu dünyadan olmadığımı düşünen çok oluyor. E tabi bunun verdiği beklenti de oluyor insanlarda.. Bu bana yüklenen bir yük, beni hep en iyi olmaya zorluyorlar.
Zirvenin verdiği yalnızlık üzerime sindi, asil karakterim zaten bambaşka. İnsanlar konusunda çok seçiciyim, haketmeyenin yüzüne bakasım gelmiyor. E tabi beni hakeden ne kadar insan var ki?
Tanıştığım kızlar bana tanrı gözüyle bakıyor. En son bir kızdan şöyle bir şey duydum "Sen tanrı gibisin, ulaşılmazsın" yahu gerçekten de insanlar bana tanrılarıymışım gibi davranıyorlar.
Erkek arkadaşım pek olmuyor. Düşünsenize yanınızda Dmitri var. Bütün kadınların gözü onun üzerinde… Onunla arkadaş olmak ister miydiniz? Onlara da hak veriyorum, kıskançlık gayet insâni bir duygu…
Sanırım bir bütün olarak tanrının yeryüzüne izdüşümüyüm. Sanal bir yansımayım, eğrideki doğruyum. yingin içindeki yang benim.
Elim ayağım titriyor, yazdıklarından aşırı derecede tahrik oldum .🥶🥶Bazen kendime soruyorum acaba Allah beni neden böyle mükemmel yarattı diye.. Oldukça zor ve ucu açık bir soru bu. Çünkü her şeyim kusursuz. Fiziğim, eğitimim, beyin kıvrımlarım. Ellerime bile hasta oluyorlar. Tepeden tırnağa odak noktasıyım. Bunun yanında aileden zengin olarak doğdum. Irkıma gelecek olursak Annem Rus. Ekseriyetle genlerim mükemmel.. Fark ettiyseniz de böyle hatasız olmama rağmen egosuz biriyim. Gelip burada sizle muhattap oluyorum. Bu kadar talep yoğunluğunda sizlere cevap vermeye çabalıyorum. Kıymetimi bilmenizi öneririm . Sonra arkamdan çok büyük adamdı ama biz kıymetini bilemedik onun diye ağlarsınız.
Yanımdaki kızlar da yakışıklılığımdan ötürü titriyorlar hep azer bülbül gibi 😐Elim ayağım titriyor, yazdıklarından aşırı derecede tahrik oldum .🥶🥶
İnan ben senden daha yakışıklıyimdir ayrıca tanrı değil Allah o kuzÇok yakışıklı, uzun boylu, zeki, belagatı diksiyonu master degree, kültür seviyesi çok yüksek olduğum için, tanıştığım insanlar benden çekiniyorlar. Bu dünyadan olmadığımı düşünen çok oluyor. E tabi bunun verdiği beklenti de oluyor insanlarda.. Bu bana yüklenen bir yük, beni hep en iyi olmaya zorluyorlar.
Seni dışarda görsem yüzüne bakmam o kuBazen kendime soruyorum acaba Allah beni neden böyle mükemmel yarattı diye.. Oldukça zor ve ucu açık bir soru bu. Çünkü her şeyim kusursuz. Fiziğim, eğitimim, beyin kıvrımlarım. Ellerime bile hasta oluyorlar. Tepeden tırnağa odak noktasıyım. Bunun yanında aileden zengin olarak doğdum. Irkıma gelecek olursak Annem Rus. Ekseriyetle genlerim mükemmel.. Fark ettiyseniz de böyle hatasız olmama rağmen egosuz biriyim. Gelip burada sizle muhattap oluyorum. Bu kadar talep yoğunluğunda sizlere cevap vermeye çabalıyorum. Kıymetimi bilmenizi öneririm . Sonra arkamdan çok büyük adamdı ama biz kıymetini bilemedik onun diye ağlarsınız.
Evet, hastayı kurtarmaya çalışıyoruz.Megalomaninin Narsizmle yoğrulup, Pragmatik ve Materyalist düzlemde yol aldığı ender görülen vak'alardan biri.Elimizdeki yegane done, bu anlayışın Yahudilerin kutsal, dünya görüşü ile benzerlik göstermesiBu konu gercek mi
Hacı geçen konuda bı ufak muhabbetimiz olmuştu hiç yargilamadim seni ama şu mesajindan sonra k bakma ama bi iki çift lafım var ban yersemde yiyeyim sizinle muhattap oluyorum falan yazmissin kusursuzmussun bilmem ne ağa peygamber efendimiz bile kusursuz yaratılmamısken sen allahmisinda aqdumun yerinde kendini kusursuz diye adlandiriyorsun seni gotume siler sifonu çekerim üzerine bu neyin tribi kraliyet ailesinden sin zenginsin ırkın uyrugun çok asil yerlerden geliyorsa ne yaramı yemeye burda bizim gibi capulculara laf anlatıyorsun sen yapacak daha önemli işin yokmu senin buz dumanına vurmussun vurmussun kendini burada olmadığın ve olamayacağın yerlere koymaya çalışıyorsun acilen bı psikologa gorunmeni tavsiye ederim kirilirsan kiril bu sozlerime ama gerçeklerin bunlar olduğunu düşünüyorum Allah yardımcın olsunBazen kendime soruyorum acaba Allah beni neden böyle mükemmel yarattı diye.. Oldukça zor ve ucu açık bir soru bu. Çünkü her şeyim kusursuz. Fiziğim, eğitimim, beyin kıvrımlarım. Ellerime bile hasta oluyorlar. Tepeden tırnağa odak noktasıyım. Bunun yanında aileden zengin olarak doğdum. Irkıma gelecek olursak Annem Rus. Ekseriyetle genlerim mükemmel.. Fark ettiyseniz de böyle hatasız olmama rağmen egosuz biriyim. Gelip burada sizle muhattap oluyorum. Bu kadar talep yoğunluğunda sizlere cevap vermeye çabalıyorum. Kıymetimi bilmenizi öneririm . Sonra arkamdan çok büyük adamdı ama biz kıymetini bilemedik onun diye ağlarsınız.