Başvuru takip yerine sürekli bak onaylanır görmezsin araya giderZiraatte hesabım var hergün bakıyorum 7 TL var acaba ne zaman yatacak
Başvuru takip yerine sürekli bak onaylanır görmezsin araya giderZiraatte hesabım var hergün bakıyorum 7 TL var acaba ne zaman yatacak
Hocam onaylandı zaten yatırım talebini vs verdim ama gelen birşey yokBaşvuru takip yerine sürekli bak onaylanır görmezsin araya gider
Kac gun oldu bizde 5 gundur sms beklioruzHocam onaylandı zaten yatırım talebini vs verdim ama gelen birşey yok
3. Gün bugünKac gun oldu bizde 5 gundur sms beklioruz
Zıraat mobil yok muHocam onaylandı zaten yatırım talebini vs verdim ama gelen birşey yok
Başvurunuz bulunmamakradir Dior ama var başvurum .Vakıfbank sorgulama sayfası açmış.
https://subesizbankacilik.vakifbank...KredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx
Bende de aynısını dediBaşvurunuz bulunmamakradir Dior ama var başvurum .
Arkadaşlar ben ilk vakıfa başvurdum ayın 1 inde donra 2 sinde ziraate başvurdu ziraat hesabım vardı onaylandı kullandım şimdi vakıfa sorgulama yaptım hala değerlendirme aşamasında diyor tekrar çıkar mı? İki defa kullanan var mı aranızda?Vakıfbank sorgulama sayfası açmış.
https://subesizbankacilik.vakifbank...KredisiBasvuruSorgulama/BasvuruBilgileri.aspx
Sen yine 1 tanesni almisin 2 nisandan beri 3 banka bekliyor şükür etmek lazim diye dusundum dostArkadaşlar ben ilk vakıfa başvurdum ayın 1 inde donra 2 sinde ziraate başvurdu ziraat hesabım vardı onaylandı kullandım şimdi vakıfa sorgulama yaptım hala değerlendirme aşamasında diyor tekrar çıkar mı? İki defa kullanan var mı aranızda?
Ac gozlulugunde bukadarıArkadaşlar ben ilk vakıfa başvurdum ayın 1 inde donra 2 sinde ziraate başvurdu ziraat hesabım vardı onaylandı kullandım şimdi vakıfa sorgulama yaptım hala değerlendirme aşamasında diyor tekrar çıkar mı? İki defa kullanan var mı aranızda?
Ben 10 bekliyordum 3 çıktı 2 bankaya başvurdum 2. Nin de onaylanmasını bekliyorum yoksa durum vahim .Arkadaşlar ben ilk vakıfa başvurdum ayın 1 inde donra 2 sinde ziraate başvurdu ziraat hesabım vardı onaylandı kullandım şimdi vakıfa sorgulama yaptım hala değerlendirme aşamasında diyor tekrar çıkar mı? İki defa kullanan var mı aranızda?