- 15,256
- 7,578
- 113
Burada ikili Kanekonun Oğlu arkası Deli Tahir-Petrocelli-Zlatibor diyorum
Senin kupon yattı mı ?Burada ikili Kanekonun Oğlu arkası Deli Tahir-Petrocelli-Zlatibor diyorum
İlk ayak bozdu zaten şimdi tek çare call to Victory gelmicek insallah10 numara geldi favori cacık oldu gibime geldi
burda 2 gelirse rampage call to victory gelmese bile plaseler yazılanlar gelirse para vermez büyük patlaması lazım gazininİlk ayak bozdu zaten şimdi tek çare call to Victory gelmicek insallah
İster 1 TL versin isterse devretsin yeterki gazideki call to Victory gelmesinburda 2 gelirse rampage call to victory gelmese bile plaseler yazılanlar gelirse para vermez büyük patlaması lazım gazinin
gelmeyecek bence ben hiç tutmuyorumİster 1 TL versin isterse devretsin yeterki gazideki call to Victory gelmesin
İlk ayak 11 bitirseydi bide gazı yıkılınca sağlam para alirdik şimdi bekliyoruz artık sonucugelmeyecek bence ben hiç tutmuyorum
aynen kafa yıkılsaydı verirdi neyse gazide kingsman veya king man go bekleyeceğizİlk ayak 11 bitirseydi bide gazı yıkılınca sağlam para alirdik şimdi bekliyoruz artık sonucu
Yabancı yarış 1xbet var ama Türkiye yok hicbiryerdeTjk harici ganyan oynayabileceğim bir site var mı?