- 2,755
- 1,470
- 113
valla dost poker izlemek kadar zevkli bişey cok nadir ya oynarsan kafayı yirsin de izlemek ayrı zevkHe anladım kasa aldıkları çip
Ya valla özledim o günleri 😃
valla dost poker izlemek kadar zevkli bişey cok nadir ya oynarsan kafayı yirsin de izlemek ayrı zevkHe anladım kasa aldıkları çip
Ya valla özledim o günleri 😃
Dost kahve kumarı bu sitelerden çok daha iyiYa dost boşver kurtarmışsın kendini boşver be özleyeceksin.He diyeceksin ki oynamıyormuyım oynuyorsun tabi)
Gerçek çünkü sanal değil)Dost kahve kumarı bu sitelerden çok daha iyi
Aynen öyle dost düşün izlerken okadar zevkli oynarken nasıl hele bide şans vsrsa ,😃valla dost poker izlemek kadar zevkli bişey cok nadir ya oynarsan kafayı yirsin de izlemek ayrı zevk
Neyse youtebeden videoya açıp izleyeyim bari şimdiAynen öyle dost düşün izlerken okadar zevkli oynarken nasıl hele bide şans vsrsa ,😃
Dediğim olucak😂İlk maç başladı hadi ilk yarıdan bitirin bu işi🙂
Seni gidi yancı seni tabi yiyorsun içiyorsun güzel olur tabi))valla dost poker izlemek kadar zevkli bişey cok nadir ya oynarsan kafayı yirsin de izlemek ayrı zevk
İlk maç
yok dayı vallah pokerde potlu masada zaten para almaz kahveci yiyecek icecekten de oda oyuncusundanSeni gidi yancı seni tabi yiyorsun içiyorsun güzel olur tabi))
Oldu dost ağzına sağlık vallaDediğim olucak😂
Cok güzel oldu dost Tebrikler 👏👏maç dediğin böyle olur işte ))3-0
Kardeşim espri yaptım yanlış anlama lütfenyok dayı vallah pokerde potlu masada zaten para almaz kahveci yiyecek icecekten de oda oyuncusundan
Teşekkürler dost 👍Cok güzel oldu dost Tebrikler 👏👏