- 8,327
- 3,187
- 113
Dur ben sana atayım mesajSen at bi siteye beraber kasalim 100 yapip cekelim mesaj atamiyorum sana kapali
Dur ben sana atayım mesajSen at bi siteye beraber kasalim 100 yapip cekelim mesaj atamiyorum sana kapali
Niyet ettim temizlenmek için gusül abdesti almaya diyerek basla. Dalga dümen in üstünü ort .Ya kardes ben anlamadim ki gusül 3 kere burna 3 kere kulaga alınmıyor mu nerde yanlis yapiyorum neyse ben gidem tekrar gusül alam sabaha montsuz gitcem sinava inat ettim
İmparator benden sana 5 çalışırBurda 10 kisi var herkes aslinda 20 atar siteye evet beyler pamuk eller cebe cikanlar bana 10 ar lira atsin
Tmm, kral
Hassiltir harbiden yanlış alıyormuşsunYa kardes ben anlamadim ki gusül 3 kere burna 3 kere kulaga alınmıyor mu nerde yanlis yapiyorum neyse ben gidem tekrar gusül alam sabaha montsuz gitcem sinava inat ettim
Varmi arttiranİmparator benden sana 5 çalışır
Aynen özellikle kulağa hard girecen sert sert uvvv yeahhhYa kardes ben anlamadim ki gusül 3 kere burna 3 kere kulaga alınmıyor mu nerde yanlis yapiyorum neyse ben gidem tekrar gusül alam sabaha montsuz gitcem sinava inat ettim
Ahahahah ulan adamsiniz siz varya sjsjs@İmParaThor bi 5 te benden sana
Bro nasil yanlis 3 kez burna 3 kez kulaga 23 senedir aliyorum benHassiltir harbiden yanlış alıyormuşsun
Okadar forumda takılacagına internette sin girip baksa nasıl alınır 2 dkda ogrenecekHassiltir harbiden yanlış alıyormuşsun