- 2,690
- 1,771
- 113
Neresiİki tane saglam yer var bozum yapan herkes bilir onlari.oradaki kişiler bozum yapar.. insanları dolandırma şansları yok..
Neresiİki tane saglam yer var bozum yapan herkes bilir onlari.oradaki kişiler bozum yapar.. insanları dolandırma şansları yok..
Yer neresi aliriz sigarayi yarından sonra istanbul ve cevresinden elden teslim komisyonsuz alırızTanıdık tekel yok malesef
Sebebini bilen var mi acaba hesap yukseltmede bu hata surekli aliyorum icra vs durumunda hic yokBen 5₺ gold uyelik yaptm fakat hesap yukseltmede surekli hata aliyormEkli dosyayı görüntüle 565666
Sigaranın kar marjı bakkal için %4.5 civarındaNe nasıl yaptın gidip a101 den sigara aldı gitti tekele bozdurdu çok zarar etmezsin paket başı 1 TL falan
35 40 kuruş mu ne kar ediyor sen 1 TL altına verince bayram ediyor yani adam size kıyak yapmıyor siz adama kıyak yapiyorsunuzSigaranın kar marjı bakkal için %4.5 civarında
Bu işlemi yapacak olanlar bunu bilsin çok kaziklanmasin
Yani hangi sigarayı almak ve ne kadara vermek mantikli😀35 40 kuruş mu ne kar ediyor sen 1 TL altına verince bayram ediyor yani adam size kıyak yapmıyor siz adama kıyak yapiyorsunuz
Onu tekele sorcan abi ne marka lazım diye elinde fazla varsa senden niye alsın eksik ne var dicen önce anlascan sonra gitcen Alcan a101 denYani hangi sigarayı almak ve ne kadara vermek mantikli😀
1 1.5 TL den de fazlasına verme zarar edersin 1 1.5 idaelYani hangi sigarayı almak ve ne kadara vermek mantikli😀
Dostum market işletiyorum35 40 kuruş mu ne kar ediyor sen 1 TL altına verince bayram ediyor yani adam size kıyak yapmıyor siz adama kıyak yapiyorsunuz
Çok mantıklı tanıdık biri olur akraba olur arkadaş olur komşu olur beraber markete gidersiniz onun işi olduğu zaman orada alışverişini o yapar siz de ödemesini yaparsınız O da nakitini size verir değişen bir şey olmaz gidip bozumculara para kaptıracağınıza bunu yapınBeyler bozumculara veya buradan bozarım diye konuşanlara itibar etmeyin üzülürsünüz üstüne borçlanırsınız. Gidin yiyecek içecek tekel alın veya dost akraba alışveriş yapacaksa beraber gidip ödeyin nakit alın.
Öyle dost neolucak zannediyon birde buradaki bozumculara itibar etmeyin diyip başka tarafa yönlendirmeler var puahahah2 3 ay sonra konu açılır. Hadi A 101 ödeyemedim , icralık oldum 😀
En güzeli bu zatenÇok mantıklı tanıdık biri olur akraba olur arkadaş olur komşu olur beraber markete gidersiniz onun işi olduğu zaman orada alışverişini o yapar siz de ödemesini yaparsınız O da nakitini size verir değişen bir şey olmaz gidip bozumculara para kaptıracağınıza bunu yapın
kanka her sigaradan beş adet alabiliyorsun bir kere fişi kapattı tekrar geçim yapabiliyorsun alabilirsin yani sigara varsaTamamda a101 de bir sınır felan yok mu sigarada
2 3 ay sonra konu açılır. Hadi A 101 ödeyemedim , icralık oldum 😀
En çok kazandığı sigara o zaten sende parliament alıp satma başka marka sigara mi yoksigaradan 4.2 kazaniyir parlrment 69 tl 4 tl kari var bakkalin nerde1 tl