- 1,342
- 589
- 113
Alışveriş kredisi de vermedi kart da vermedi mk
Veresiye vermistir az da olsa veriyorAlışveriş kredisi de vermedi kart da vermedi mk
50 paket satsan 50 tl zararin var çok muNe nasıl yaptın gidip a101 den sigara aldı gitti tekele bozdurdu çok zarar etmezsin paket başı 1 TL falan
Yok reis bişey vermedi. Bahsettigin nerde?Veresiye vermistir az da olsa veriyor
Onu diyoruz ya bozumcuya gitsen %60 oluyor kurnaz olmak lazım bu islerde50 paket satsan 50 tl zararin var çok mu
Yok reis bişey vermedi. Bahsettigin nerde?
Hacı bende müşteri hizmetleri değilim sabah beri herkes bişey soruyorYok reis bişey vermedi. Bahsettigin nerde?
Yaşadığım muhitteki şubede öyle biri var, aklımı alıyor, acaba onu paket edebilir miyim diye olan kuruyorum😂😂paran varsa kasiyeri bile satın alırsın 😅
Kardesim sen bana cevap vermissin az da olsa bişey vermistir diye bende sana nerde gozukuyor diye cevap verdim triplere giriyonHacı bende müşteri hizmetleri değilim sabah beri herkes bişey soruyor
0850 399 36 36Kardesim sen bana cevap vermissin az da olsa bişey vermistir diye bende sana nerde gozukuyor diye cevap verdim triplere giriyon
Git bisiklet kiraliksa 1 tur binebilirmiyim de shjfYaşadığım muhitteki şubede öyle biri var, aklımı alıyor, acaba onu paket edebilir miyim diye olan kuruyorum😂😂
Evet git sigara al sat çok zarar etmenÖncelikle konu için teşekkür ederim şöyle bı 3500 limit verdi aktif olmuş mu şimdi bu a101 de kullana bilir miyim
Tanıdık tekel yok malesefEvet git sigara al sat çok zarar etmen
evet kanka qr veya çıkan kod ile alışveriş oluyorÖncelikle konu için teşekkür ederim şöyle bı 3500 limit verdi aktif olmuş mu şimdi bu a101 de kullana bilir miyim
İki tane saglam yer var bozum yapan herkes bilir onlari.oradaki kişiler bozum yapar.. insanları dolandırma şansları yok..Tanıdık tekel yok malesef