- 27,641
- 22,897
- 113
Adı neKardeşim alışveriş yasak son kez yazıyorum a101 bozacak olan yazsın adama yönlendirm sağlam adam kumarci adam 1 trilyon kaybetse koymaz ama 100 tl dolandırılsa yatamaz ,rahat olun kefilim ben
Adı neKardeşim alışveriş yasak son kez yazıyorum a101 bozacak olan yazsın adama yönlendirm sağlam adam kumarci adam 1 trilyon kaybetse koymaz ama 100 tl dolandırılsa yatamaz ,rahat olun kefilim ben
40 k ya bozariz35k limit var kredi kartı.36k ya bozacak varsa dm
Bozmak sorun değilde 35 k ne işe yarayacak 3 günlük mutluluğun sonu iyi olmaz35k limit var kredi kartı.36k ya bozacak varsa dm
Kardesim ben indirdim uygulamayi hiçbir şey vermediMerhaba arkadaşlar,
Belki bilmeyen vardır diye konuyu açıyorum.Zor zamanda yeri geliyor sigara, yemeğe para bulamıyoruz.Çevreden beklemektense bankalara borçlanmak daha sağlıklı.
Migros moneypay gibi.Benim kredi puanım hesaplanmıyor herhangi bir bankadan kredi,nakit avans vs hiçbir şekilde alamıyorum.Uygulamayı indirip hesabınızı doğrulatın hem normal kredi veriyor,hem alışveriş kredisi veriyor bu hafta kredi kartı da gelmiş banka çalışanı sizi görüntülü arayıp onaylıyor hesabınızı tom bank çatısı altında.
Hiç kredi puanım hesaplanmadan 3500 normal limit,5500 alışveriş kredisi ve 2000 liralık kredi kartı çıktı bana sizlerde deneyebilirsiniz.Normalleri sigara alıp, satıp nakit ihtiyacınızı en uygun şekilde giderebilirsiniz.
Sadece alışverişKart sitelerde geçiyormu beyler yatırım
Sadece yemek senin hayaller su oldu vede iyi olduKart sitelerde geçiyormu beyler yatırım
dün ben biraz baktımda sadece anlaşmalı yerlerde geçiyor sanırsamKart sitelerde geçiyormu beyler yatırım
kral ben banka mıyım bilemem şirket çalışma prensiplerini 🤪 ama benimde başta yoktu bir hafta falan bekledikten sonra geldi belki öyle olabilirKardesim ben indirdim uygulamayi hiçbir şey vermedi
Post cihazı olan her yerde geçiyor sitelere yatırım yok şuandün ben biraz baktımda sadece anlaşmalı yerlerde geçiyor sanırsam
Kuyumcuda telefoncuda geçmesi bile yeterli bana yeterki nakite dönüşturebileyimSadece yemek senin hayaller su oldu vede iyi oldu
Altan ismi walla telgramdan rast gele bozum yazdım dedim giderse gitsin ama adam delikanlı çıktı bozdu attı parayiAdı ne
Git dene bı aw ne millete soruyon. Az evden çık iste. Beynine oksijen gitmiş olur.Beyler kuyumcuda deneyen varmı yokmu lan bi ses verin heleee
ahsshsjsjdfGit dene bı aw ne millete soruyon. Az evden çık iste. Beynine oksijen gitmiş olur.
ya her yerde geçerli dostum millet cahil cahil konuşuyor internet alışverişi de yapabilirsin normal pos cihazı ile de kullanabilirsin sen yeter ki babalığımı unutma 😁🥴🥴🥴Beyler kuyumcuda deneyen varmı yokmu lan bi ses verin heleee