- 88,564
- 48,103
- 113
Ahhh masum arkadaşım ahhh100 lira işini gorurse dm den payco at atayim otobüse bin en kötü
Ahhh masum arkadaşım ahhh100 lira işini gorurse dm den payco at atayim otobüse bin en kötü
Hangisi?Aynı adam beni de yedi şimdi. Engelledi. 5000 bakiyeyi atmadı. Yarım saate kadar bana da gelmez ise suç duyurusunda bulunacağım. Uğraşamam zaten canım burnumda
9 gün sonra mı geldı lan ödeme cakalYolladım adama parayı dolandırıcı diye yafta vurmak ne kadar kolay olmuş memlekette
Neyıne güvenirsiniz adamın vay arkadaş yaAynı adam beni de yedi şimdi. Engelledi. 5000 bakiyeyi atmadı. Yarım saate kadar bana da gelmez ise suç duyurusunda bulunacağım. Uğraşamam zaten canım burnumda
eyvallah dost sağol100 lira işini gorurse dm den payco at atayim otobüse bin en kötü
Paranı attımı o dolandırıcı kankaeyvallah dost sağol
Adam hala forumda aktif ve dmdeymis en son birilerini daha koparicak 😁Paranı attımı o dolandırıcı kanka
Yapma dost bu adama mi kaptirdin sende konuşmaları okumadın mi güzel dostum ya geçmiş olsunAynı adam beni de yedi şimdi. Engelledi. 5000 bakiyeyi atmadı. Yarım saate kadar bana da gelmez ise suç duyurusunda bulunacağım. Uğraşamam zaten canım burnumda
Yalancı köpekAynı adam beni de yedi şimdi. Engelledi. 5000 bakiyeyi atmadı. Yarım saate kadar bana da gelmez ise suç duyurusunda bulunacağım. Uğraşamam zaten canım burnumda
Parayı eksik göndermiş 300 TL atmışParanı attımı o dolandırıcı kanka
Sana dedim ki ödeme 300 lira olur bozum yapıyoruz 386 tlyaParayı eksik göndermiş 300 TL atmış
Gönder lan geri kalanını @Baba51
Kardeş sende bırak bu masum ayaklarını adamı engelliyorsun ödeme yapmıyorsun 8 saattir burda şikayet edince engeli kaldırıp banlanmamak için ödeme yapiyon ayıp la şu miktarda kişiliğinize laf soyletmeye haksizsin işte@Başkan sana olayı izah ettim. Ödemeyi de yaptım. Konuda bana iftira atıyorlar.
Dostum bozum işlerini wmaracı üzerindeki kişilerden yaptır. 5 yıldır kullanıyorum 1 kere sorun yaşamadım. Kafana yatan kişiye bozdurursun, herkesin oranları farklı.Beyler 300 aldım ödemeyi zar zor yine de dikkat edin burdan sikseler daha bozum yapmam