Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alanya'lı Dost Var Mı

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,398
4,767
113
Sa dostlar biliyorsunuz iş ariyordum alanyaya geldim gece 4 den beri otogarda sabahladim ise çağıran telefona cevap vermedi sonrada engelledi ne yapacağım bilmiyorum zar zor bilet parası evrak parası ayarlayıp geldik 5 kuruş suz bekliyorum valla depremden sonra ilk defa bu kadar çaresiz kaldım az çok çoğunuz biliyorsunuz beni Alanya'da yaşayan dost varsa dönüş yaparsa sevinirim :(

Sandra09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
362
63
Sa dostlar biliyorsunuz iş ariyordum alanyaya geldim gece 4 den beri otogarda sabahladim ise çağıran telefona cevap vermedi sonrada engelledi ne yapacağım bilmiyorum zar zor bilet parası evrak parası ayarlayıp geldik 5 kuruş suz bekliyorum valla depremden sonra ilk defa bu kadar çaresiz kaldım az çok çoğunuz biliyorsunuz beni Alanya'da yaşayan dost varsa dönüş yaparsa sevinirim :(
Geçmiş olsun dost

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
877
430
63
Kardes Allah yardimcin olsun bunu sana yapanın ikinyqkasi bir araya gelmesin seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yasamistim ins birileri yardımcı olur

Emsalsiz1903

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,398
4,767
113
Kardes Allah yardimcin olsun bunu sana yapanın ikinyqkasi bir araya gelmesin seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yasamistim ins birileri yardımcı olur
İnsanları anlamıyorum derdimi durumumu anlatarak yola cikiyorum ve beni böyle çaresiz bırakıyor Allah'a havale ediyorum

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,835
1,112
113
Lokantacı abilere git durumunu anlat derdine çare bulurlar

explode

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
25
18
Kaymakamlığa git genelde o binada olurlar aile sosyal hizmetler il müdürlükleri ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları vardır durumunu anlat kalacak yerinin olmadığını onlar yardımcı olurlar.

Emsalsiz1903

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,398
4,767
113
Kaymakamlığa git genelde o binada olurlar aile sosyal hizmetler il müdürlükleri ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları vardır durumunu anlat kalacak yerinin olmadığını onlar yardımcı olurlar.
Gitmedimde aradım dost 153 ve belediye çözüm masasını bizim barınma ve misafirhane yok dediler :( onun için alanyali bı dost çıksa en azından yönlendirme yapardi

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,126
4,226
113
Evrak parası felan gönderdin mi adama böyle sahtekarlar varda

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,819
1,939
113
Yazıklar olsun nasil bir insan evlâdı bu,inan o şahsın kulaklarını çınlattım sabah sabah,sanada geçmiş olsun dost ALLAH yardımcın olsun

Kurtel21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,577
592
113
Yinede Alanyada yaşayan bir dost olursa beni ararsa sevinirim 05301397688
Kardeşim bence boşu boşuna kendini üzüyon dedikleri gibi kaymakamlığa git olmadı karakol a git anlat derdini,
Yardımcı olurlar geri de yollarlar seni,
Burası Türkiye her türlü yardımcı olur devlet binaları kaymakamlık karakol vb