- 5,014
- 15,792
- 113
Yabancı dil var mıDost daha önce otel işinde çalıştım inşaatta çalıştım tarla bahçe işlerinde bilirim ehliyet var şoför olarakta olabilir şuan Kleopatra sahilinde oturuyorum zaten bı yandan da iş ilanlarına bakıyorum
Yabancı dil var mıDost daha önce otel işinde çalıştım inşaatta çalıştım tarla bahçe işlerinde bilirim ehliyet var şoför olarakta olabilir şuan Kleopatra sahilinde oturuyorum zaten bı yandan da iş ilanlarına bakıyorum
İngilizce var dostYabancı dil var mı
Dost valiliğe git enkotu şartlarda memleketine gonderielerGitmedimde aradım dost 153 ve belediye çözüm masasını bizim barınma ve misafirhane yok dediler onun için alanyali bı dost çıksa en azından yönlendirme yapardi
Aynen dost en son çare öle yapacağım iş bakıyorum tekrarDost valiliğe git enkotu şartlarda memleketine gonderieler
Dost dm atabilir misin seninki kapaliYabancı dil var mı
Kral Alanya'da kaç yıl yaşadın ?Bro vasfın ne tam olarak.
Yıllardır alanyada yaşadım, şuan yurtdışına taşındım gerçi ama,vasfına göre bir iş bulalım sana.
Allah razı olsun dostOtellere git yatılı iş veriyorlar sezon olsa antalya kemere gönderirdim seni arkadaşım var orda çünkü kesin ayarlardım iş.
Güvenlik kartın varmı reisAllah razı olsun dost
AlanyadayımAllah razı olsun dost
Yok dost malesef yaGüvenlik kartın varmı reis
Danışman olarak çalışabilir misin yaş kaçYok dost malesef ya
Dm den ulaş banaYok dost malesef ya
Seni sweet Bonanza da Spin diye çevirsinler emi500 freespin sweet bonanzada ajaxbet304.com
Yaş 34 dost tercubem yok ama çalışırım dost ya lojman olsun yeter banaDanışman olarak çalışabilir misin yaş kaç
Yazdım dostDm den ulaş bana
Dost senden güzel haber bekliyorumYabancı dil var mı
22 seneKral Alanya'da kaç yıl yaşadın ?
Dost bir iki tanıdık yete sordum ama geliş zamanın çok ters. Sezon bitmiş,çoğu otel ya kapatmış ya kapatacak bu ay sonuDost senden güzel haber bekliyorum