- 10,398
- 4,767
- 113
Dostla konuştuk reis ondan yana sıkıntı yok sağol Ilgın için o başka yerde 62 km var alanyaya ile oraya gitmeye calisacagimKardes adamı bi daha ararmisin senin yanına gelecekmis
Dostla konuştuk reis ondan yana sıkıntı yok sağol Ilgın için o başka yerde 62 km var alanyaya ile oraya gitmeye calisacagimKardes adamı bi daha ararmisin senin yanına gelecekmis
Ciddi misin dost var İngilizce var birazda Rusça Almanca ama zayıf bunlarbaşkan dil varsa bana çalışan lazım tur satıyoruz biz 12 ay
çok önemli değil ben 5 kelime rusça biliyorum satıyorum ben de de ingilizce var özelden yazar mısın bana ama ben antalya merkezdeyim kundu diye geçiyorCiddi misin dost var İngilizce var birazda Rusça Almanca ama zayıf bunlar
Yazdım dost dmçok önemli değil ben 5 kelime rusça biliyorum satıyorum ben de de ingilizce var özelden yazar mısın bana ama ben antalya merkezdeyim kundu diye geçiyor
Allah razı olsun dost kısmetim de yokmuş düşünmen yeterGeçmiş olsun 2 aydır inşaat işi için oradaydım 1 hafta önce işimiz bitti memlekete döndüm şuan hala çalışıyor olsaydım inşaatta getirirdim en azından iş bulasıya kadar yatacak barınacak yerin olurdu kalıpçı sıva ci arkadaşlar vardı onları aradım az önce onlarında işi bitmiş
Sağolsun arkadaş da yardımcı olmak istedi iş ayarladı ama konaklama yokmuş yinede herkesten Allah razı olsun kimseyi benim durumuma düşürmesinçok önemli değil ben 5 kelime rusça biliyorum satıyorum ben de de ingilizce var özelden yazar mısın bana ama ben antalya merkezdeyim kundu diye geçiyor