- 10,398
- 4,767
- 113
Amin Allah razı olsun dostYazıklar olsun nasil bir insan evlâdı bu,inan o şahsın kulaklarını çınlattım sabah sabah,sanada geçmiş olsun dost ALLAH yardımcın olsun
Amin Allah razı olsun dostYazıklar olsun nasil bir insan evlâdı bu,inan o şahsın kulaklarını çınlattım sabah sabah,sanada geçmiş olsun dost ALLAH yardımcın olsun
Şimdi oraya doğru yürüyorum dost öncelik kalacak yer bulmak ve çalışmam lazım işte bakacağım tekrardan baktım olmuyor mecbur geri dönmeye çalışacağım hatayaKardeşim bence boşu boşuna kendini üzüyon dedikleri gibi kaymakamlığa git olmadı karakol a git anlat derdini,
Yardımcı olurlar geri de yollarlar seni,
Burası Türkiye her türlü yardımcı olur devlet binaları kaymakamlık karakol vb
Kardes yanlış anlama ama ben senin yasadiklarini yasadim daha kötüsünü bide ben evli çocuklu bir insanım sen bakarsın galiba sen daha önce hiç mi bir yerde calismadin işi görmeden gitmeden evrak çıkarmak nedir bi de şuan hemen hemen her yer kendi anlasmali yerlerinden evrak sağlık raporu istiyorlar çünkü çalışırken bi sıkıntı olduğu zaman senin memleketten getirdiğin raporu kabul etmezlerŞimdi oraya doğru yürüyorum dost öncelik kalacak yer bulmak ve çalışmam lazım işte bakacağım tekrardan baktım olmuyor mecbur geri dönmeye çalışacağım hataya
Dost herşeyi konuşup ayarladım evrak olarak da sağlık raporu ikametgah nüfus kağıt örneği ve 8 vesikalık fotoğraf istedi zaten çaresizim dost ne iş olsa yapacak durumdaydım böle olacağını bilsem 34 yaşında kendimi rezil eder miyimKardes yanlış anlama ama ben senin yasadiklarini yasadim daha kötüsünü bide ben evli çocuklu bir insanım sen bakarsın galiba sen daha önce hiç mi bir yerde calismadin işi görmeden gitmeden evrak çıkarmak nedir bi de şuan hemen hemen her yer kendi anlasmali yerlerinden evrak sağlık raporu istiyorlar çünkü çalışırken bi sıkıntı olduğu zaman senin memleketten getirdiğin raporu kabul etmezler
Dostum sil bunu rahatsız ederler seniYinede Alanyada yaşayan bir dost olursa beni ararsa sevinirim 05301397688
Firmanın adi ney orayı ara kardes aklından bulunsun hic bir forma sana memleketinden sağlık raporunal gel demez eskiden sağlık ocağından bile alıp gidiyordun artı is kazaları sektör hastalıkları vs vs işi sıkı tutuyorlar kendi anlaştıkları klinikte rapor cikartiyorsun kimi fkrma kendi karşılıyor kimisi kendi cebinden veriyorsun 8 tane vesikalık napacaklarmis ben 4 tane ile yurt dışına gittim seni bu hale düşüren kimse Allaha havale etmesende Allah katında o zaten büyük vebale girmiş ben senin yerinde olayım burda alanen adama kayardim ifsalardimDost herşeyi konuşup ayarladım evrak olarak da sağlık raporu ikametgah nüfus kağıt örneği ve 8 vesikalık fotoğraf istedi zaten çaresizim dost ne iş olsa yapacak durumdaydım böle olacağını bilsem 34 yaşında kendimi rezil eder miyim
Manavgat uzak yakın olsa arardım bir kaç yeri. Ne iş olsa yaparım dersen bulayım sana bir yer Alanya danSa dostlar biliyorsunuz iş ariyordum alanyaya geldim gece 4 den beri otogarda sabahladim ise çağıran telefona cevap vermedi sonrada engelledi ne yapacağım bilmiyorum zar zor bilet parası evrak parası ayarlayıp geldik 5 kuruş suz bekliyorum valla depremden sonra ilk defa bu kadar çaresiz kaldım az çok çoğunuz biliyorsunuz beni Alanya'da yaşayan dost varsa dönüş yaparsa sevinirim
Olur dost valla yardımcı olursan sevinirim şimdi kaymakamlıktan çıktım yardımcı olmuyor bizim barınma evi yok misafirhane var diyor oraya da emekli Ler parayla geliyor dediManavgat uzak yakın olsa arardım bir kaç yeri. Ne iş olsa yaparım dersen bulayım sana bir yer Alanya dan
Aradım mesgul yine arada ararım ins olur be dost05324742576
Şu numarayı ara sahibinden de gördüm ilanı de. Durumu anlat yardımcı olur
Dost şirket değil bu şahıs sadece seraları varmış onların bakımı ve bekçilik için konuşmamız öyleydi kalacak yer de ona aittiFirmanın adi ney orayı ara kardes aklından bulunsun hic bir forma sana memleketinden sağlık raporunal gel demez eskiden sağlık ocağından bile alıp gidiyordun artı is kazaları sektör hastalıkları vs vs işi sıkı tutuyorlar kendi anlaştıkları klinikte rapor cikartiyorsun kimi fkrma kendi karşılıyor kimisi kendi cebinden veriyorsun 8 tane vesikalık napacaklarmis ben 4 tane ile yurt dışına gittim seni bu hale düşüren kimse Allaha havale etmesende Allah katında o zaten büyük vebale girmiş ben senin yerinde olayım burda alanen adama kayardim ifsalardim
Söyleseydin param yok böyle böyle diye en kötü karnini yol parani biletini alırlardı adamlar depremzedelere kax tane otel ayarladilar zamaninda bence sen yol parasi ayarlattirOlur dost valla yardımcı olursan sevinirim şimdi kaymakamlıktan çıktım yardımcı olmuyor bizim barınma evi yok misafirhane var diyor oraya da emekli Ler parayla geliyor dedi
Almışlar 2 kişi kontenjan doldu dedi05324742576
Şu numarayı ara sahibinden de gördüm ilanı de. Durumu anlat yardımcı olur
İş bakacağım dost o niyetle geldim en kotu olumsuz durumda mecbur hataya döneceğim ama benim çalışmam lazım ondan böle rezil oldum zatenSöyleseydin param yok böyle böyle diye en kötü karnini yol parani biletini alırlardı adamlar depremzedelere kax tane otel ayarladilar zamaninda bence sen yol parasi ayarlattir
Bı tane polis karakoluna git durumu anlat en kötü biletini alıp seni eve geri gönderirlerSa dostlar biliyorsunuz iş ariyordum alanyaya geldim gece 4 den beri otogarda sabahladim ise çağıran telefona cevap vermedi sonrada engelledi ne yapacağım bilmiyorum zar zor bilet parası evrak parası ayarlayıp geldik 5 kuruş suz bekliyorum valla depremden sonra ilk defa bu kadar çaresiz kaldım az çok çoğunuz biliyorsunuz beni Alanya'da yaşayan dost varsa dönüş yaparsa sevinirim
Bro vasfın ne tam olarak.İş bakacağım dost o niyetle geldim en kotu olumsuz durumda mecbur hataya döneceğim ama benim çalışmam lazım ondan böle rezil oldum zaten
Kardesim ben 34 yaşındayım okadarda salak biri değilim hotellerin kapandığını sezon bittiğini benim buraya geldiğim sera işi brn evden çıkarken ailemle akrabalarla vedalaşıp gelmişim çalışmaya diye buraya kadar gelmişim bı iş bulurum arayisindayim 2. Hatay'da gel 2 3 kal bakalım nerde ne iş bulacaksın benim en son çarem hataya gitmek iş bulamazsam zaten mecbur gideceğim bu kadar agresif olmana gerek yokkardeş sezon degil bisey değil kış vakti tanimadigin birinin pesine düşmüş Alanyaya gitmissin. tatil sezonu degilse hatayda bulacağın isin aynisi Alanyada olacak. paran yok kalacak yerin yok git bikac firmaya şoförlere muavinlere anlat durumu yardimci olurlar hataya gotururler seni.nedir bu 5 parasiz orda kalma israri
Dost daha önce otel işinde çalıştım inşaatta çalıştım tarla bahçe işlerinde bilirim ehliyet var şoför olarakta olabilir şuan Kleopatra sahilinde oturuyorum zaten bı yandan da iş ilanlarına bakıyorumBro vasfın ne tam olarak.
Yıllardır alanyada yaşadım, şuan yurtdışına taşındım gerçi ama,vasfına göre bir iş bulalım sana.