Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Alanya'lı Dost Var Mı

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
548
617
93
Verdiğin numarayı aradım ama açmadın. Numaramin sonu 07. Tekrardan dönüş yapabilirsin. Manavgat da yaşıyorum. Ailem şehir dışında. Seni misafir edebilirim. Ayriyeten manavgat da iş bulma şansın alanya ya göre daha yüksek. En azından dinlenirken düşünü alır yemeğini yersin. Gece dışarıda kalmazsın. İş de ayarlarız sana.

ŞAH

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,574
5,602
113
Bulunduğun bölgelerde mevsimlik işler olur dost yazın oralar aktif olur.İşe acil ihtiyacın var ise İstanbul’a bakman gerekiyor.Şu anda burada her ilçede binlerce iş ilanı var.İstanbulda olsan elimden geleni yapardım senin için

kedicik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,985
929
113
Sa dostlar biliyorsunuz iş ariyordum alanyaya geldim gece 4 den beri otogarda sabahladim ise çağıran telefona cevap vermedi sonrada engelledi ne yapacağım bilmiyorum zar zor bilet parası evrak parası ayarlayıp geldik 5 kuruş suz bekliyorum valla depremden sonra ilk defa bu kadar çaresiz kaldım az çok çoğunuz biliyorsunuz beni Alanya'da yaşayan dost varsa dönüş yaparsa sevinirim :(
Onu yapanın kanını .....

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,398
4,767
113
Verdiğin numarayı aradım ama açmadın. Numaramin sonu 07. Tekrardan dönüş yapabilirsin. Manavgat da yaşıyorum. Ailem şehir dışında. Seni misafir edebilirim. Ayriyeten manavgat da iş bulma şansın alanya ya göre daha yüksek. En azından dinlenirken düşünü alır yemeğini yersin. Gece dışarıda kalmazsın. İş de ayarlarız sana.
Dosttan Allah razı olsun dışarda kalmayim diye evine misafir etti :(

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,398
4,767
113
Bulunduğun bölgelerde mevsimlik işler olur dost yazın oralar aktif olur.İşe acil ihtiyacın var ise İstanbul’a bakman gerekiyor.Şu anda burada her ilçede binlerce iş ilanı var.İstanbulda olsan elimden geleni yapardım senin için
Allah razı olsun dost

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
877
430
63
Kardes adamı bi daha ararmisin senin yanına gelecekmis