- 10,398
- 4,767
- 113
Otel dışında başka bı imkan olmaz demiDost bir iki tanıdık yete sordum ama geliş zamanın çok ters. Sezon bitmiş,çoğu otel ya kapatmış ya kapatacak bu ay sonu
Otel dışında başka bı imkan olmaz demiDost bir iki tanıdık yete sordum ama geliş zamanın çok ters. Sezon bitmiş,çoğu otel ya kapatmış ya kapatacak bu ay sonu
Wala Dost ben hep turizm alanında çalıştım. Elbet vardır ama benim diğer alanlarda pek bir çevrem yok. Genede aklımdasınOtel dışında başka bı imkan olmaz demi
Tamam dost Allah razı olsun yinedeWala Dost ben hep turizm alanında çalıştım. Elbet vardır ama benim diğer alanlarda pek bir çevrem yok. Genede aklımdasın
Dost haber yok galiba şart değil Alanya olması oralardan olsa onada raziyimManavgat uzak yakın olsa arardım bir kaç yeri. Ne iş olsa yaparım dersen bulayım sana bir yer Alanya dan
SıkıntıDost haber yok galiba şart değil Alanya olması oralardan olsa onada raziyim
Sağlık olsun dost benimde kaderim buymuşSıkıntı
Onu yapanın kanını .....Sa dostlar biliyorsunuz iş ariyordum alanyaya geldim gece 4 den beri otogarda sabahladim ise çağıran telefona cevap vermedi sonrada engelledi ne yapacağım bilmiyorum zar zor bilet parası evrak parası ayarlayıp geldik 5 kuruş suz bekliyorum valla depremden sonra ilk defa bu kadar çaresiz kaldım az çok çoğunuz biliyorsunuz beni Alanya'da yaşayan dost varsa dönüş yaparsa sevinirim
Dosttan Allah razı olsun dışarda kalmayim diye evine misafir ettiVerdiğin numarayı aradım ama açmadın. Numaramin sonu 07. Tekrardan dönüş yapabilirsin. Manavgat da yaşıyorum. Ailem şehir dışında. Seni misafir edebilirim. Ayriyeten manavgat da iş bulma şansın alanya ya göre daha yüksek. En azından dinlenirken düşünü alır yemeğini yersin. Gece dışarıda kalmazsın. İş de ayarlarız sana.
Allah razı olsun dostBulunduğun bölgelerde mevsimlik işler olur dost yazın oralar aktif olur.İşe acil ihtiyacın var ise İstanbul’a bakman gerekiyor.Şu anda burada her ilçede binlerce iş ilanı var.İstanbulda olsan elimden geleni yapardım senin için
İnsanoglu işte dost birşeyde yapamıyorsunOnu yapanın kanını .....
Oteller sezon sonu o dediğin sayıdan 5 10 tane anca açık oda kadrolu elemanlar var zatenAlanyada hangi otelin kapisini çalsan sana iş verir dost bintane otel var ...
Arkdasiin yanina git bari disarda kalmaOteller sezon sonu o dediğin sayıdan 5 10 tane anca açık oda kadrolu elemanlar var zaten
Gidecem ins dost oraya gitmek için dolmuş parası bakıyorumArkdasiin yanina git bari disarda kalma
Kardes adamı bi daha ararmisin senin yanına gelecekmisVerdiğin numarayı aradım ama açmadın. Numaramin sonu 07. Tekrardan dönüş yapabilirsin. Manavgat da yaşıyorum. Ailem şehir dışında. Seni misafir edebilirim. Ayriyeten manavgat da iş bulma şansın alanya ya göre daha yüksek. En azından dinlenirken düşünü alır yemeğini yersin. Gece dışarıda kalmazsın. İş de ayarlarız sana.
başkan dil varsa bana çalışan lazım tur satıyoruz biz 12 ayOtel dışında başka bı imkan olmaz demi