Senin rol devam mı@Enişte burda takıl sen
Sende de hıyarlık var dost kusura bakma ıyı nıyet değil o bizim kanguru gıbı dıyo senle sohbeti var diye 300 attım bı daha foruma gırmedı dedım aotal herıf her gün wpden yazıyon bana yazsana sor atayım mı diyeYok be dost her gidenin arkasından ağlayacak olsak gondermeyiz zaten çok değil zaten 250 lir a
Gol yok la neye tebriklerTebrikler @alivelive
Erhanın oldugu yerde adım atılırmıSenin rol devam mı
Daha çok daha büyük rakamlarda var büyük isimlerde ama giden gitti biz akillanirmiyiz hiç sanmıyorumBiride çok sevdiğim kardeşim eski nicki gokhan1985 yeni nicki andersontalisca 400 lira
Ifsala kım onlarDaha çok daha büyük rakamlarda var büyük isimlerde ama giden gitti biz akillanirmiyiz hiç sanmıyorum
Sana millet gancayi takmış az da degil miktarlar kanma herkese yavBiride çok sevdiğim kardeşim eski nicki gokhan1985 yeni nicki andersontalisca 400 lira
Senin böyle enayi olduğunu bilsem 2 k da ben alırdım dost 😀Daha çok daha büyük rakamlarda var büyük isimlerde ama giden gitti biz akillanirmiyiz hiç sanmıyorum
Erhanim uğur böceğim 🐞🐞🐞🐞🐞🐞Erhanın oldugu yerde adım atılırmı
Onlar kendilerine yakistirdi ama ben yakıştıramıyorum dost boşver giden para olsun bize adam lazımIfsala kım onlar
Hani benim recebim recebim hıtri vereceğim roll açmazsan başkana gidecegım hobaa@Enişte burda takıl sen
Saf kalpli diyelim 😀Senin böyle enayi olduğunu bilsem 2 k da ben alırdım dost 😀
Esseklik baki bizde dostSenin böyle enayi olduğunu bilsem 2 k da ben alırdım dost 😀
Konyalı adam yardım etmeyi Seviyor işte napsın 🤣Sana millet gancayi takmış az da degil miktarlar kanma herkese yav
Hala şansımız var 10 unda maaşı yatıyomus bı yokla dostSenin böyle enayi olduğunu bilsem 2 k da ben alırdım dost 😀