- 9,005
- 9,637
- 113
Tayfun kontrol et fixini
Kanka senin ağzına s.cayim ben salakTamam o zaman şimdi alivelinin sana attığı 50 yi gönder rol yapalım
Usenmemis malAdamın 5.üyeliği pardon 6
Bı o kadar bılınmedık vardıeUsenmemis mal
Ettim geldi dost teşekkür ederim burdan roll izin var mı devam edeyimTayfun kontrol et fixini
Geçen ahmo abim fiz yaz demiştin bro hala gelmedi o para 😂😂Yav abi bak hala anlamıyonuz ben bu adama bişey demedim saolsun banada atıyor ayrıca yazdım sözüm meclisten dışarı diye adam kaç binlerle oynayıp atıyor buraya demekki o kadar umrunda değil kaybettiği kazandığı ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim neyse ne yazsam yanlış anlaşılacak sustum
Kafana göre şansın açılsın diye attım. Bundan sonra yatan kuponlara dağıtım yapacam belki şansım açılır awEttim geldi dost teşekkür ederim burdan roll izin var mı devam edeyim
Abi 500 yaptın doymadiysan atayım mi ama no problemTamam o zaman şimdi alivelinin sana attığı 50 yi gönder rol yapalım
Heh iyi buna da kalp atmadin denedim sadece. Acaba ne desek kalp mi atacak diye . Özür dilerim deneme içindiNiye ki la
Aç bakalım bı roll dostHeh iyi buna da kalp atmadin denedim sadece. Acaba ne desek kalp mi atacak diye . Özür dilerim deneme içindi
Helal dost bizim kuponlar yatınca da yollaki şansın açılsın kazanırsa da biz sana yollarizKafana göre şansın açılsın diye attım. Bundan sonra yatan kuponlara dağıtım yapacam belki şansım açılır aw
Aleykum selam hgSelamun Aleyküm
Muhabbetiniz bol olsun
Onu biz konuştuk sanıyodum :\Geçen ahmo abim fiz yaz demiştin bro hala gelmedi o para 😂😂
O zmn benden mac ıste dostKafana göre şansın açılsın diye attım. Bundan sonra yatan kuponlara dağıtım yapacam belki şansım açılır aw
Hangi adamın ?Yav abi bak hala anlamıyonuz ben bu adama bişey demedim saolsun banada atıyor ayrıca yazdım sözüm meclisten dışarı diye adam kaç binlerle oynayıp atıyor buraya demekki o kadar umrunda değil kaybettiği kazandığı ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim neyse ne yazsam yanlış anlaşılacak sustum
Bugün kimseyi dolandıramadik. Aliveli de git başka yerde dilen dediAç bakalım bı roll dost
Aleyküm selamSelamun Aleyküm
Muhabbetiniz bol olsun