Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,355
12,195
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Uyuyordum levoboya kalktım diyarım konunu gördüm vallaha şükret haline 5 gundur @Betmarket Destek çekim yapamıyoz aşk maşk karın doyurmuyor dıyarımm sıkma canını okşa patlıcanını senden daha yok unutma.

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
1,104
113
İyi de sen dünyada karıdan kızdan daha önemli şeyler olduğunu yaşayarak öğrenmedin mi bırak millette kendi yaşayıp öğrensin
Valla 1 kere yaşadım arkadaşı uyarıyorum dönüp arkama baktığımda Ulan dedim ne kdr boşmuş karı kız zaten biri gidiyor 50 tanesi geliyor 😂

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
Valla 1 kere yaşadım arkadaşı uyarıyorum dönüp arkama baktığımda Ulan dedim ne kdr boşmuş karı kız zaten biri gidiyor 50 tanesi geliyor 😂
Heh onu diyorum işte dur hele 50 tane gelsin adama çok rahat anlayacak bana sorsan benim için de değmez ama tecrübe etmeyene zordur güzel bi yaşasın 2 3 alkol masasına çöksün tadını bi alsın hele dost😄

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
1,104
113
Dostum gündüz işimden oldum aksaminda manita gitti aile desen yok kumarda zaten skilmisiz saadece icimi dökmek istemisim tek aci kızın gitmesi degi
Kız filan işlerini takma yani onu diyorum 50 tane gelir bro gerçekten boş işler ülkenin %95 o... Olmuş zaten veren verene %5 kısmıda biz bulucaz da ölme eşeğim ölme takıl sadece önlem al baştan üzülmeyecek şekilde ben öyle yapıyorum

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Kız filan işlerini takma yani onu diyorum 50 tane gelir bro gerçekten boş işler ülkenin %95 o... Olmuş zaten veren verene %5 kısmıda biz bulucaz da ölme eşeğim ölme takıl sadece önlem al baştan üzülmeyecek şekilde ben öyle yapıyorum
Nasil bir önlem

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,355
12,195
113
Kac para dost verelim acimiza ortak ol sende :)
Yok bunlardaki para muhabbetini gecdi diyarım inat mevzusuna döndü yasın daha genc kimler gelir kimler gider öyle bir unutursunku vallaha sen bile şaşırırsın

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,530
2,708
113
Kafaya takacak birşey yok bu durumda senin diğer konuları daha fazla düşünmen lazım karı kız hikaye bende birinden sağlam darbe yedim mahkemelik olduk ondan sonra 6 sevgilim oldu bence boş iş vur geç aşk falan hikaye

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
344
121
43
kaderimiz aynı dostum 5 yıllık ilişkim bitti terkedildim 3-4 ay önce evlilik planı yapıyorduk bizde. sonrasında kumarda güzel bi para kaybettim 400-500 kendi paralarımdı üstüne psikoloji bozuldu işi gücü bırakıp kendimi eve kapattım sırf o kız terk etti diye daha sonra alkole vurdum kendimi o esnada bi 200 bin daha yemişim eksi bakiye. a allah büyük kardeşim ben bu durumdan kalkacam seninde inşallah kalkman dileğiyle

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,016
5,648
113
diyar kral sen diyar diyar gezecek gibi duruyorsun. paran varsa 18 yillik chivas al hepsini unutursun. uyku problemi yasiyorsan da cedrina tavsiye. pambuh gibi eder

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,016
5,648
113
Evli kadınla bile konuşuyorum şuan kocaları işte karı evde benle konuşuyor karı kız için ağlanır mı be kimsesizler mezarlığına git ağla daha şerefli kocası yan odada uyuyor karı beni arıyor gerisini sen düşün artık
gocan mi daa iyi ben mii :D

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
367
63
Valla beyler bugün ben mutluyum. Ne zamandır konuşmak istediğim bı kız vardı. Bı türlü cesaret edemedim. Kız bugün benle konuştu. Benden hoşlanıyormus. Valla nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. Akşam ilk buluşmayı yaptık. Abi çok iyi yaa🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...