- 1,076
- 650
- 113
Vay be16 yaşında büyümek zorunda kaldım. Çocukluk nedir bilmediğim için çocuklarımla sağlıklı iletişim kuramadım . Omuzlarımda hep sorumluluk yükü taşıdığım için kaybetme lüksüm olmadı dostum.
Vay be16 yaşında büyümek zorunda kaldım. Çocukluk nedir bilmediğim için çocuklarımla sağlıklı iletişim kuramadım . Omuzlarımda hep sorumluluk yükü taşıdığım için kaybetme lüksüm olmadı dostum.
Ertesi gün mıntıka temizliği yaparken aklıma bile gelmiyor😄Sonrasinda toplanman ne kadar uzun surdu abim
Uyuyordum levoboya kalktım diyarım konunu gördüm vallaha şükret haline 5 gundur @Betmarket Destek çekim yapamıyoz aşk maşk karın doyurmuyor dıyarımm sıkma canını okşa patlıcanını senden daha yok unutma.Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..
Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?
Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Valla 1 kere yaşadım arkadaşı uyarıyorum dönüp arkama baktığımda Ulan dedim ne kdr boşmuş karı kız zaten biri gidiyor 50 tanesi geliyor 😂İyi de sen dünyada karıdan kızdan daha önemli şeyler olduğunu yaşayarak öğrenmedin mi bırak millette kendi yaşayıp öğrensin
Dostum gündüz işimden oldum aksaminda manita gitti aile desen yok kumarda zaten skilmisiz saadece icimi dökmek istemisim tek aci kızın gitmesi degiKarı kız için ağlamam ben merak etme 😂 ailenle takıl onlar daha önemli anlayacaksın zamanla
Sildiğin şeyleri yazabilir misin abim rica etsem belki iyi gelirYazdım yazdım sildim hayat çok garip inan o yüzden nasip kader hayırlısı diyip yola devam diyeceklerim bu kadar ...
Heh onu diyorum işte dur hele 50 tane gelsin adama çok rahat anlayacak bana sorsan benim için de değmez ama tecrübe etmeyene zordur güzel bi yaşasın 2 3 alkol masasına çöksün tadını bi alsın hele dost😄Valla 1 kere yaşadım arkadaşı uyarıyorum dönüp arkama baktığımda Ulan dedim ne kdr boşmuş karı kız zaten biri gidiyor 50 tanesi geliyor 😂
Kız filan işlerini takma yani onu diyorum 50 tane gelir bro gerçekten boş işler ülkenin %95 o... Olmuş zaten veren verene %5 kısmıda biz bulucaz da ölme eşeğim ölme takıl sadece önlem al baştan üzülmeyecek şekilde ben öyle yapıyorumDostum gündüz işimden oldum aksaminda manita gitti aile desen yok kumarda zaten skilmisiz saadece icimi dökmek istemisim tek aci kızın gitmesi degi
Kac para dost verelim acimiza ortak ol sendeUyuyordum levoboya kalktım diyarım konunu gördüm vallaha şükret haline 5 gundur @Betmarket Destek çekim yapamıyoz aşk maşk karın doyurmuyor dıyarımm sıkma canını okşa patlıcanını senden daha yok unutma.
Nasil bir önlemKız filan işlerini takma yani onu diyorum 50 tane gelir bro gerçekten boş işler ülkenin %95 o... Olmuş zaten veren verene %5 kısmıda biz bulucaz da ölme eşeğim ölme takıl sadece önlem al baştan üzülmeyecek şekilde ben öyle yapıyorum
Ahahahah güldürdün beErtesi gün mıntıka temizliği yaparken aklıma bile gelmiyor😄
Kasko yaptır😄 kapılma diyor işte çokNasil bir önlem
Yok bunlardaki para muhabbetini gecdi diyarım inat mevzusuna döndü yasın daha genc kimler gelir kimler gider öyle bir unutursunku vallaha sen bile şaşırırsınKac para dost verelim acimiza ortak ol sende
Bağlanacak kadar sevme ayık ol Bi ayağın kapının dışında olsun takıl yani dalgana bak baktın öyle kızlardan değil yavaşça sevmeye başla çok değer verirsen kaybedersin baktın o.... Vur geç acıma felsefe bu olmalı hakkını vericenNasil bir önlem
gocan mi daa iyi ben miiEvli kadınla bile konuşuyorum şuan kocaları işte karı evde benle konuşuyor karı kız için ağlanır mı be kimsesizler mezarlığına git ağla daha şerefli kocası yan odada uyuyor karı beni arıyor gerisini sen düşün artık