- 1,059
- 564
- 113
Başın saolsun
Basın sağolsun.20 Yıldir yatalak hasta babam ama onun orda olması bile çok şey . Baba cok kıymetli acını anliyorum Allah sizlere sabır versindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sagolsun dostum, mekanı cennet olsun. 🙏dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Dostum başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun Allah sabırlar versin.dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
amin Allah hepinizden razı olsunBaşın sağolsun Allah sabırlar versin.
amin güzel kardeşim dostlar saolsunDostum başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
amin dostum Allah razı olsunBaşın sagolsun dostum, mekanı cennet olsun. 🙏
amin kardeşim Allah razı olsunBaşın sagolsun kardeşim mekanı cennet olsun
Allah razı olsun dost dostlar saolsunBaşın sağolsun dost Allah sabır versin üzüldüm