- 7,501
- 4,307
- 113
Allah razı olsun dostBaşın sağolsun kardeşim 🙁
Allah razı olsun dostBaşın sağolsun kardeşim 🙁
amin kardeşim malesef böyle arkamda dag gitti aniden oldu yatalak değildi hastaneye gitti taburcu oldu 1 saat sonra evde fenalaşıp hayatını kaybettiBasın sağolsun.20 Yıldir yatalak hasta babam ama onun orda olması bile çok şey . Baba cok kıymetli acını anliyorum Allah sizlere sabır versin
rabbim hepimizden razı olsun beklemiyordumMekanı cennet olsun kardeşim. Allah sizlere sabırlar versin. Bende 7 yaşımda kaybettim babamı, acını anlıyor ve içtenlikle paylaşıyorum...
amin hepinizden Allah razı olsun iyiki sizin gibi dostlar var hepiniz saolunbaşın sağolsun kardeşim Allah geride kalanlara sabır versin
Basin sagolsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
amin kardeşim Allah razı olsunBasin sagolsun
amin lardesimBaşın sağolsun kardeşim Allah sabır versin.
Başın sağolsun hocam Allah sabır versin. mekanı cennet olsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
bütün olmuslerimizin mekanı cennet olsunBasın sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin bende 5 yıl önce kaybettim
Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
amin kardeşim Allah razı olsunBaşın sağolsun hocam Allah sabır versin. mekanı cennet olsun
amin kardeşim.Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
amin kardesim nenimBaşın sağolsun allah rahmet eylesin dost
Başın saolsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
bende yikildim dost dün defnettik malesef canim babam yerin yurdun mekanın cennet olsun ranbim bütün olmuslerimize gani gani rahmet eylesinBaşın sağolsun Allah rahmet eylesin babacan gece gece üzdün