Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Babamı Kaybettim

Bozo52

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
4
3
Mekanı cennet olsun kardeşim. Allah sizlere sabırlar versin. Bende 7 yaşımda kaybettim babamı, acını anlıyor ve içtenlikle paylaşıyorum...

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,307
113
Basın sağolsun.20 Yıldir yatalak hasta babam ama onun orda olması bile çok şey . Baba cok kıymetli acını anliyorum Allah sizlere sabır versin
amin kardeşim malesef böyle arkamda dag gitti aniden oldu yatalak değildi hastaneye gitti taburcu oldu 1 saat sonra evde fenalaşıp hayatını kaybetti

theyzc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
480
293
63
dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun hocam Allah sabır versin. mekanı cennet olsun

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
592
256
63
dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun dostum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
772
340
63
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin babacan gece gece üzdün

Doktoribo33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
599
113
Başın saolsun
Eskiden olsa sorardım buraya neden yazdın diye
Ama burada çoluk çocuk yok anlayışlı insanlar var gerçekten

tango35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,024
976
113
Başın saolsun dost, Allah sabır versin..