- 4,739
- 4,838
- 113
Başın sağolsun mekanı cennet olsun
Sabah sabah ❤ den vurdun kardeşim basın saolsun Allah rahmet eylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
basın sağolsun hocam. Allah rahmet eylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah rahmet eylesin dost hastalığı filan mı vardidostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah rahmet eylesin inşallahdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah rahmet eylesin kardesim allah sabir versin kuvvet guc versindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
başın sağolsun kardeş Allah'ım sabır versindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim