berkaydan alıncak surat mı var dost gormedın mı hıc dostumuzun yuzunuAra sıra dumenden sayı yaz dost Beko dostumuz alınmasın
berkaydan alıncak surat mı var dost gormedın mı hıc dostumuzun yuzunuAra sıra dumenden sayı yaz dost Beko dostumuz alınmasın
Saftorozu bırak dost servet harcadım onun yaşadığı kafayı yaşamadım dostantepli baska dunyada ya suan ruyasinda yeni acilan betcoya 5k yatirip dolandiriliyor
Bu cocugun bir kromozomu ya eksik ya fazlasite adamı berkay cıktı enişte ifşalandı Antepli yakaladı berkayı
Ekli dosyayı görüntüle 228365
Kösele gibi surat mı var dost onu mu demek istiyon açık konuşberkaydan alıncak surat mı var dost gormedın mı hıc dostumuzun yuzunu
zımpara ıslemez o surada dost alınmaz o hıc bı seyeKösele gibi surat mı var dost onu mu demek istiyon açık konuş
Eniştene yazdım dumenden yaz diye sen başladın dost yazmaya
Zımpara pahalı dost heba etmeyelim boş yere o zamanzımpara ıslemez o surada dost alınmaz o hıc bı seye
ne kaldı enıste berkay zevkten erıdı dusa gırmıstır yazmaz yarım saat
Şirkimi destekliyon dost hayırdır totem falanhelal enıste yaz 48ı mıllet totem gorsun
Dost Maho dostun başka forumda para dağıtıyor bu geceKösele gibi surat mı var dost onu mu demek istiyon açık konuş
vadeli mi dagıtıyo pesın mı dostDost Maho dostun başka forumda para dağıtıyor bu gece
bu per 25 gelır dost ıstatıstıkler yanılmaz bızdeBu per 22 sayı attimi güle oynaya takip ederiz son peri
son perde 12 atar guldugumuzle kalirizBu per 22 sayı attimi güle oynaya takip ederiz son peri